facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kongshamn Bryggerestaurant

Kongshamn Bryggerestaurant

Info

Kongshamn Bryggerestaurant satser på lokal og ærlig mat.
Hos oss kan du komme for en kopp kaffe eller full middag. Alle er velkommen.

Adresse: Reinferdalsveien 35 , Flekkefjord 4432, NO
Telefonnummer: 451 60 094
on.nmahsgnok@tsop
By: Flekkefjord
Rute: Reinferdalsveien 35
Postnummer: 4432


åpningstider

Tirsdag: 12:00-22:00
Onsdag: 12:00-22:00
Torsdag: 12:00-22:00
Fredag: 12:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 12:00-16:00


relaterte søk: kongshamn bryggerestaurant hidrasund, kongshavn brygge kristiansand, kongshamn bryggerestaurant meny, skipperhuset hidra, kongshamn kolonial, hidra spisesteder, isbua hidra, ferje hidra
Anmeldelser
Svært god mat og hyggelig lokaler, bra vinutvalg!
Vi feiret bryllupet vårt her sommeren 2018. En fantastisk beliggenhet, behjelpelig personale og en utrolig kvalitet på maten fra kjøkkenet gjorde dagen enestående. Hege og Bernt er lett å samarbeide med, og uforutsette problemer ble enkelt løst av Hege. Og alt dette til en veldig hyggelig prislapp! Generelt føltes det som hele resturanten var drevet av kjærlighet, og at gjestenes velbehag er førsteprioritet. Jeg kan varmt anbefale å benytte seg av Kongshamn Bryggeresturant for å feire bryllup eller større festligheter. Hadde det vært mulig å gi mer enn 5 stjerner er Kongshamn Bryggerestaurant en av få plasser som ville fått dette.
Stedet er koselig inne og vakkert ut i solen. Dessverre så går solen ned tidlig men da er det hyggelig å sitte inne. Vi kom ca 1300 da de akkurat skulle åpne. Ønsket oss noe lunsj men det hadde de ikke. Skulle ønske dere hadde reker, blåskjell eller en talerken med spekemat som vi kunne spise i solen. Det ble fiskesuppe, som var nydelig men kanskje litt lite til å være en middag. Vi ønsker å komme igjen og sitte ute i solen og vi håper på noe til lunsj. Personalet var hyggelige.
Kom innom for å spise og møter stengte dører om privat selskap som ikke er oppdatert her.En lørdag hvor lokalbutikken stenger kl 1400.De ønsker ikke å servere oss 2 stk som kan spise ute av syne for selskapet.Ingen imøtekommende personal.
Vi var to personer til lunsj idag, onsdag 31.07. Begge bestilte kyllingsalat som ble servert altfor kald og dermed lite smakfull. Salatene var toppet med henholdsvis 1,5 og 0,5 frosset bringebær. Skuffende!
Der var en større gruppe som hadde bestilt slik at vi ikke fikk plass. Vi kjøpte iskrem og satt oss på utvendig terrasse.
Fantastisk personal,mat og atmosfære Anbefales på det varmeste og kommer gladelig igjen
Fantastisk god mat i historiske lokaler med nydelig utsikt over Kirkehamn. Anbefales
Kvalitets mat og drikke god havn med fantastisk beliggenhet
God service og veldig god mat. Ligger fint til på bryggekanten.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler