facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kongssenteret Kjøpesenter

Kongssenteret Kjøpesenter

Info

Kongssenteret Kjøpesenter

Historie

Kongssenteret nyåpnet 19. april 2001 med totalt 22 000 kvm. Senteret har en unik beliggenhet midt i Kongsvinger sentrum rett ved siden av rådhus, sykehus, skoler og med 5 min. gangavstand til bussterminal og jernbanestasjon. Senteret ligger idyllisk til nede ved Glommas bredder med begge hovedfartsårene gjennom Kongsvinger rett utenfor inngangspartiene.

Et stort markedsområde og en sterk leietakersammensetning med mange store dragere har bidratt til at Kongssenteret har fått en markant posisjon og er en av markedslederne i regionen.

Senteret forvaltes av Sektor EiendomsUtvikling.

Adresse: Brugata 15, 2012 Kongsvinger
Telefonnummer: 62 81 65 78
By: Kongsvinger
Rute: Brugata 15
Postnummer: 2012


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: kongssenteret åpningstider påsken, kongssenteret nattåpent, kongssenteret vest butikker, kongssenteret stengetider, kongssenteret søndagsåpent, nye kongssenteret, kongssenteret ledige stillinger, kongssenteret parkering
Anmeldelser
Trist sted da den ene butikken etter den andre legges ned. Å med selgere av alt mulig i gangene der som ikke lar deg gå forbi i fred så er det ikke noe trivelig uansett når på året det er. Blir masete og stress.
Tapt seg litt. For oss som uansett må kjøre ein time, så blir det ofte til at me heller tar turen over grensa istedenfor.
Har benyttet denne bensinstasjon flere ganger til et kjapt måltid. Alltid gode varer. Minus for toalettene tilstanden.
Meget koselig senter. Savner benker å sitte på i korridorene. Samt minus at blomsterbutikk er midt i senteret mht til allergi. Gjerne bedre skilting på hvilke butikker hvor.
Et koselig senter med trivelige mennesker både blant betjening i de forskjellige butikkene, samt kundene.
Bra senter med mye forskjellige shopping muligheter! Her finner du det meste. litt kranglete parkeringsautomat.
Litt av alt av butikker, minus at det er lite plasser å sitte om man trenger en pust i bakken og ikke bil på cafe. Litt trangt med parkering.
Fint pyntet til jul. Mye folk.
Var innom Dressmann I løpet av en halv time hadde vi kjøpt en dress som satt som støpt. Fantastisk betjening som fant de rette plaggene raskt og enkelt. Det ble en god opplevelse.
Kjempehyggelig betjening og veldig god mat
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kongssenteret Kjøpesenter.

Kongsvinger kjøpesenter

åpningstider, plassering. Brugata 15 kongsvinger butikkstrøk kart bykart, satellitt visning. Kongssenteret Kjøpesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kongssenteret Kjøpesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kongssenteret Kjøpesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
EPA Markensplassen Kongsvinger EPA Markensplassen Kongsvinger 322 meter Mitt nye Coop kort funket ikke. Fikk ikke hjelpe.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler