facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Konkurrenten

Konkurrenten

Info

Konkurrenten.no ønsker å være førstevalget for reise mellom Sørlandet og Oslo! Fast lavpris fra kr 300,- med klippekort.

Historie

Konkurrenten.no ønsker å være førstevalget for reise mellom Sørlandet og Oslo! Med mer enn 84 ukentlige avganger - og over 10 av disse som direktebusser tilbyr vi en rask, rimelig og komfortabel reise! Fast lavpris fra kr 300,- med klippekort.

Produkter

Bussreise raskt, rimelig og komfortabelt!

Adresse: Transportvegen 17, 4735 Evjemoen, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: 37931515
on.netnerruknok@tsop
By: Evjemoen
Rute: Transportvegen 17
Postnummer: 4735


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 22:00


relaterte søk: konkurrenten billetter, buss kristiansand stavanger, konkurrenten priser, buss til oslo, sørlandsekspressen, norway bussekspress, lavprisekspressen rutetider, nettbuss kristiansand
Anmeldelser
Jeg skulle reise fra Risør fra vinterskjær, minibussen reiste fra meg uten å stoppe, så da jeg ringte, sier de at jeg ikke sto på riktig plass og ikke ga tegn til at jeg skulle reise!! Dårlig jeg plystret til han og vinket, men det halp ikke, han stoppen ikke!!! Dårlig kundeservice og dårlig sjafører!!
Skulle ta buss fra Vinterkjær. Møtte opp 15 min før avgang. Buss kom aldri. Ringer konkurrenten for å høre om buss er forsinket. Får beskjed om at sjåfør har glemt å svinge av. Resulterer i at jeg må vente på neste buss 2 timer etter....og får bare en beklagelse.
Bra selskap.Har aldri hatt problemer med dag.Hygelig sjåfører .
Bare fornøyd med Konkurrenten sålangt. Alltid i rute og har ekstra buss som kommer rett bak den første om den er full. Strøm og fine seter : Alltid hyggelig personalet
Elendig selskap. Jeg tok denne til Oslo. Bussen ble ganske forsinka. De gav ikke besjed til Bussterminalen i Oslo om dette. Min søster gikk og venta på meg over en time lenger enn om bussen faktisk hadde vært i rute. Hun så ingen oppslag om forsinkelsen.Siste gang jeg tok denne bussen. vinteren 2010
Kjapp og effektiv måte å komme seg i mellom, fine og rene busser, med gratis wifi, kaffe og utlånsaviser. Behagelig reise, flinke og hjrlpsomme sjåfører.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Konkurrenten.

Evjemoen bedrift

åpningstider, plassering. Transportvegen 17 kart bykart, satellitt visning. Konkurrenten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Konkurrenten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Konkurrenten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler