facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Korketrekkeren

Korketrekkeren
"Korketrekkeren er ett rekreasjonsområde tilhørende Oslo Kommune. Vinterstid brukes stedet utelukkende til aking. Er det nok snø, blir bakken preparert om natten."
Adresse: Tryvannsveien 2 , Oslo 0791, NO
Telefonnummer: 22 49 01 21
By: Oslo
Rute: Tryvannsveien 2
Postnummer: 0791


åpningstider

Mandag: 09:00-09:00
Tirsdag: 09:00-09:00
Onsdag: 09:00-09:00
Torsdag: 09:00-09:00
Fredag: 09:00-09:00
Lørdag: 09:00-09:00
Søndag: 09:00-09:00


relaterte søk: korketrekkeren priser, korketrekkeren kart, korketrekkeren føremelding, korketrekkeren akebakke, korketrekkeren hjelm, korketrekkeren webkamera, korketrekkeren åpningstider, korketrekkeren parkering
Anmeldelser
Vært her 6 ganger siste 1,5 uka og det er helt fantastisk!!! Nydelig is til å skli på. Lang og god Bakke å ake med siden beste venner.
Fantastisk fint aktivitet for billig penge. Vi har vært der i år og skal dit igjen. Legger ved bilder neste gang : Veldig morsomt for både voksne barn ungdommer og egentlig alle :
Ypperlig sted for motbakketrening. Også fint turområde i umiddelbar nærhet.
Herlig utendørsopplevelse for hele familien
En unik opplevelse som kan gjøres kort tid unna Oslo sentrum. Alt man trenger er et akebrett og en Ruter-billett for T-banen som tar deg opp til topps fra bånnen av akebakken. Aktiviteten er for folk i alle aldre, selv om barn nok tåler de harde fallene hvis man har uflaks best. Aktiviteten er artig, men på isete føre bør man passe godt på barna da mulighetene for å skade seg ikke er umulig dersom man ikke kjører med aktsomhet. Akebrett leies på klubbhuset dersom man ikke har dette selv, og man kan da velge mellom to typer akebrett.
Tor Belstads far akte her mange ganger i 1920 - 1930 årene ! Det var populært å bruke en lang styrestang også !
Kjempe artig! Litt isete føre men det gjorde det mye mer spennende!!! Utleie av kjelker var veldig bra og de fungerer bedre enn vanlige snowracere!
Jeg har bare vært 2 ganger her og kjørt kjelke. Det var veldig sent i sesongen, så ikke så representativt for stedet. Man kan ta med egen kjelke og kjøre gratis om man har, eller leie kjelke med hjelm for 100,-/150,- etter hvilken man ønsker. Nederst etter kjøreturen er det bare 50 m til t-banen som tar deg opp igjen for en ny tur.
Herlig bakke! Best på morningen, blir veldig humpete utover dagen. Best med lånekjelker, lettere å styre og bremse, pluss at man ikke får like vondt i rompa i alle dumpene!
Veldig artig! Anbefales. Ta gjerne med akebrett, så slipper dere stå i kø og betale for et halvslitt akebrett som er omtrent umulig å styre! Hehe. Men, utrolig gøy uansett. Helt topp for barna. Ikke for bratt bakke, men bratt nok! Passer for de fleste! Ta T-banen til Frognerseteren, og gå direkte i bakken. Enjoy!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Korketrekkeren.

Oslo skigåing

åpningstider, plassering. Tryvannsveien 2 oslo akebakker kart bykart, satellitt visning. Korketrekkeren adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Korketrekkeren. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Korketrekkeren med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler