facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kornchawan Thaimassasje

Kornchawan Thaimassasje

Info

Velkommen til Kornchawan Thaimassasje! Kom innom vårt studio for en verden av velvære, kontakt oss idag for timebestilling!

Historie

Thaimassasje er en av verdens eldste legekunster og har utrettet undere i flere århundrer.

På samme måte som for mange andre områder av Thailandsk kultur, stammer den opprinnelige, tradisjonelle thaimassasje fra India. Den kom til Thailand fra buddhistiske munker på misjonærferd. Disse var skolert og opplært i å bruke ulike helbredelsesteknikker, herunder også massasje. Sammen med den økte utbredelsen av buddhistisk tro, fikk de tradisjonelle massasjeteknikker økt oppmerksomhet på grunn av deres helbredende og lindrende effekt på ryggplager, hodesmerter, feber og anspenthet.

Vi håper du vil finne et besøk hos oss som en positiv opplevelse.

Hva går så thaimassasje ut på?

Jo, den er basert på den oppfatning at det går usynlige linjer av energi langs kroppen. Vi finner klare paralleller til indisk yogafilosofi som på tilsvarende vis hevder at vår livskraft og energi fordeles i kroppen langs 72.000 energilinjer. Dette er også hvorfor noen av strekk-øvelsene i thaimassasje kan ligne på posisjoner i yoga for å gi kroppen en holistisk behandling. Thaimassasje fokuserer på 10 energilinjer langs kroppen og bruker i hovedsak press/trykk teknikker for å løse opp blokkert energi langs disse 10 linjer.

Det brukes ikke noe massasjebord i thaimassasje. Masseringen utføres på en tynn madrass som er plassert på gulvet. Massøren bruker tomler, armer, albuer, knær og føtter, og ikke bli overrasket hvis massøren krabber over deg under masseringen eller til og med begynner å gå frem og tilbake over ryggen din! Ikke bli forskrekket eller forlegen hvis massøren setter seg overskrives på kroppen din alt er del i et gammelt, innarbeidet masseringsmønster. Men litt uvant kan det være!

De som for første gang opplever thaimassasje blir gjerne fullstendig overrasket over den vitaliserende effekten av massasjen, spesielt hvis man har sittet timevis på fly eller i stillesittende, stressende arbeid foran PC! Mange som ikke har noe forhold til denne massasjeformen, oppfatter massasje som en form for selvopptatt, selvsentrert bortskjemming. Mange opplever imidlertid at thaimassasjen har overraskende foryngende egenskaper og helsemessige fordeler. Og det hevdes at nettopp det holistiske element med røtter i eldgammel tradisjonell medisin er sentralt i thaimassasjen.

Som de fleste thailendere er thaimassører vennlige og pludrer gjerne i vei mens de små fniser og sludrer for at du skal føle deg til rette. Det er imidlertid ikke nødvendig å ha en konversasjon gående og det er ikke forventet. Den beste måten å oppleve thaimassasje på er ganske enkelt å lene seg tilbake, lukke øynene, slappe av og la massøren gjøre arbeidet! Du vil til og med erfare at du kan falle i søvn etter som muskelstivhet og stress knas vekk!



"Thaimassasje er en av verdens eldste legekunster og har utrettet undere i flere århundrer.På samme måte som for mange andre områder av Thailandsk kultur, stammer den opprinnelige, tradisjonelle thaimassasje fra India. Den kom til Thailand fra buddhistiske munker på misjonærferd. Disse var skolert og opplært i å bruke ulike helbredelsesteknikker, herunder også massasje. Sammen med den økte utbredelsen av buddhistisk tro, fikk de tradisjonelle massasjeteknikker økt oppmerksomhet på grunn av deres helbredende og lindrende effekt på ryggplager, hodesmerter, feber og anspenthet.Vi håper du vil finne et besøk hos oss som en positiv opplevelse."
Adresse: Skolegata 4A, 2010 Strømmen
Telefonnummer: 90132525
By: Strømmen
Rute: Skolegata 4A
Postnummer: 2010


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 19:00

Nærliggende lignende selskaper
Strømmen Aromaterapi Thaimassasje As. Strømmen Aromaterapi Thaimassasje As. 41 meter Strømsveien 82 a. 2010 Strømmen
Dee Massasje Dee Massasje 432 meter
Aromaterapi & Thaimassasje As. Aromaterapi & Thaimassasje As. 445 meter Støperiveien 10c 2010 Strømmen. Vedsiden av Rema 1000 over gate mot Strømmen Storsent...
Strømmen fysio- og manuell terapi Strømmen fysio- og manuell terapi 622 meter Hold dere unna! Hold dere unna! Aldri gå til fysio her, da ødelegger du deg selv!
Tantrakvinnen Tantrakvinnen 1 km Respektfull samtale og kjærlig og omsorgsfull behandling. En fantastisk måte å gi sel...
Anmeldelser
Fantastisk thaimassasje Har prøvd mye forskjellig, men dette var absolutt det beste. Nit holder min migrene i sjakk + at hun får mine muskler til og slapp av. Det føles deilig
Veldig flink massør. Her var det ikke mye avsporing. Full guff, sterke hender og verdt hver krone. En av de flinkeste jeg har hatt her hjemme. Litt for kaldt i lokalet. Men ikke ubehagelig. Jeg skal hit igjen.
Fantastisk sted, med god service. God opplevelse og VELDIG bra massasje behandling. Flinker damer og de snakker godt norsk.
Hei! Den beste thai massasjen jeg har hatt som kroppsmasasje. Med både gode massasjeteknikker, tøy og strekk samt gode oljer på problemerområder! Hyggelig personale. Anbefales!
Det var veldig god massasje og god service. Jeg var veldig fornøy.
Flinke damer veldig fornøyd
Oversatt av Google Utmerket massasje og virkelig fantastiske damer!! Vil absolutt anbefale dette til alle som ønsker profesjonell massasje spesialtilpasset for deg! Tusen takk!! : Original Excellent massage and really wonderful ladies!! Would absolutely recommend this to anyone who wants pro massage specially tailered for you! Thank you so much!! :
Oversatt av Google God massasje Original Good massage
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kornchawan Thaimassasje med offentlig transport


Sagdalen skole 80 meter
100
110
320
Frydenlundsgata 190 meter
100
110
320
Bernt Ankers vei 230 meter
381
Strømmen kirke 380 meter
360
381
Kastellveien 400 meter
381

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler