facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Korsbakkenbad

Korsbakkenbad

Info

Korsbakken Trading AS leverer produkter til VVS bransjen i Norge. Vi forhandler Damixa kraner og dusjutstyr, Newform kraner, Bathco og Globo servanter.

Historie

Korsbakken Trading AS er en leverandør i VVS-bransjen som omsetter for ca 70 mill pr år. Korsbakken har 15 medarbeidere. I tillegg har vi et landsdekkede nettverkt av selgere.

Korsbakken samarbeider tett med en rekke europeiske produsenter, - spesielt danske, italienske og spanske, som har markeder som er tidlig ute med nye trender og nytt design.



"Korsbakken Bad ønsker å inspirere deg til å gi ditt baderom eller kjøkken et personlig uttrykk. Med vårt brede sortiment innen synlige baderomsprodukter skal du alltid finne noe du ønsker deg, uansett budsjett og stil. I løpet av årene har vi utviklet frem et sortiment med kvalitets- og designprodukter til det norske markedet.Vi samarbeider i dag tett med en rekke europeiske produsenter, - spesielt danske, italienske og spanske, som har markeder som er tidlig ute med nye trender og nytt design.Våre produkter selges av forhandlere over hele landet. Du finner enkelt en oversikt over alle våre forhandlere på vår hjemmeside."
Adresse: Hasleveien 28, 0571 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22352760
By: Oslo
Rute: Hasleveien 28
Postnummer: 0571


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Korsbakken Rowan, Korsbakken servantskap, Scala Bad, Korsbakken speil, Korsbakken BIG, Linn Bad, Damixa Silhouet, Korsvoll Bad
Anmeldelser
Flott utstilling
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Korsbakkenbad. Hasleveien 28 kart bykart, satellitt visning. Korsbakkenbad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Korsbakkenbad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Korsbakkenbad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler