facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kpop Music Shop

Kpop Music Shop

Info

Procom Music startet i 1996 som spesialist på studioutstyr. I 2014 overtok vi Jonny Musikk as og er nå ledende på profesjonell lyd og musikkinstrumenter.

Historie

Procom Music ble startet i 1996 av Robert Storm Olsen. Han hadde allerede da lang fartstid i bransjen som produsent og musiker da han startet det som da var Nordens første nettbutikk for musikkinstrumenter, hi-tech, synth, data, programvare og pro-audio. Allerede fra dag en var det svært viktig å ha relevant og til enhver tid oppdatert informasjon på nettsiden. Og konseptet strakte seg lengre enn det. Vi skulle også lagerføre hovedandelen av de markedsførte varene på nettsidene, og etterstrebe raskest mulige leveringstid til våre kunder.

Til tross for at noen på den tiden trodde at en butikk på nettet bare var tull, viste dette seg å være et vinnende konsept. Kombinasjonen av kunnskap og gode priser gjorde Procom kjent i vårt vidstrakte land.

Nå, 20 år senere, er vi forsatt ledende i Norge. Vi er stolte av nettsidene våre, og er glade for at de er så flittig besøkt både av folk som skal handle nytt utstyr og de som søker informasjon om produktene. Vi ønsker som før at de visuelle innslagene skal være ryddige og enkle, og samtidig detaljerte og lekre. Kort sagt, ønsker vi å gi deg Norges beste nettside for musikkinstrumenter og lydutstyr.

Vi er også svært opptatt av at leveringstiden er minimal, og at du som kunde og bruker av nettsidene skal ha en oversiktlig kontroll på dine bestillinger, dine leveranser og din ordrehistorikk. Varer som bestilles på nettsiden før klokken 15:00 og som er på lager, vil normalt være fremme innen 24 timer (gjelder omtrent 80% av landet).

Et annet viktig poeng er selvsagt prisene. Vi har i dag, som i 1996, holdt et godt øye med de internasjonale prisene i markedet, og forsøker å holde våre priser så tett på internasjonale “gate-priser” som mulig. Dette gjør vi for at du skal ha mulighet til å handle en vare trygt i Norge, få oppfølging og support når dette måtte trenges, og samtidig ha en kompetansesterk sparringpartner når ditt neste musikkrelaterte produkt skal kjøpes inn.

Ny butikk
Det finnes en faktisk en verden også utenfor nettet! Etter hvert som tiden gikk, ble loftslokalet som hadde vært Procoms kjære hovedkvarter fra helt fra starten for lite. Vareutvalget hadde vokst jevnt og trutt, og ønsket om å ha en romslig og innbydende butikk ble stadig sterkere. Robert Storm Olsen hadde i alle år hatt en plan og en drøm om å åpne norges beste hi-tech butikk, og i 2012 ble det realitet. Dørene åpnet i Nedre Storgate 23 i sentrum av Drammen, og vi kan nå ønske velkommen til vår fantastiske storstue som huser store deler av vårt vareutvalg. Her kan utstyr og instrumenter sjekkes ut og ikke minst høres. Procom har gått «full circle» som de sier der ute..

Eget demo-studio
Procom Music AS har et meget flott demo-studio i Drammen. Vi ønsker å kunne tilby våre kunder en merkenøytral og objektiv produkthjelp, slik at ditt endelige valg blir mest mulig riktig. Våre medarbeidere har mange års erfaring fra arbeid i studio og på scene med flere av våre største musikkartister, og vi ønsker å være din diskusjonspartner når nytt musikkutstyr skal kjøpes inn. Alle spørsmål er gode spørsmål, og som kunde hos oss er du alltid velkommen; - en dag en kabel, en annen dag en komplett studioløsning!

Vi har det nyeste og ferskeste fra kjente merkenavn i alle segmenter av det vi kaller “hi-tech lydutstyr” Vi er også godt kjent med de tre største opptaksplattformene på markedet i dag; Logic, Cubase og Pro Tools, og er som eneste musikkforretning i Norge en Apple Audio Solution Expert.

Procom Music as har også en meget bra utvalg av gitar, bass, trommer og alt av utstyr som er tilknyttet disse instrumentene

Om de ansatte hos Procom Music
Her hos Procom Music er vi stolte over å kalle oss for fagidioter. Procoms ansatte har samlet sett mange års erfaring fra studiodrift, herunder innspilling, opptak og produksjon. Vi har vært involvert i albumutgivelser som har solgt til gull og fått spellemannspriser – og vi har vært involvert i utgivelser som ikke har solgt i det hele tatt. Det er nok få musikkforretninger i Norge som har ansatte som har drevet med så mye forskjellig innenfor det mangfoldige musikk- og lydfaget, som her hos oss. Vi elsker musikk, og vi elsker lydutstyr! Stash-freaks, kan du sikkert kalle oss… Vi har jobbet mye med design og bygging av studioer, og neppe noen andre i landet har bygget så mange musikk-PC’er som oss. Nå bygger vi dem ikke lenger, men kjøper dem ferdig fra Apple!

Når du ringer til oss, eller sender en e-post, forsøker vi alltid å besvare henvendelsene så raskt som mulig og med så utfyllende svar som mulig. Enten du er helt ny innenfor musikkfaget, eller har mange års erfaring og tyngde, ønsker vi å være en trofast, ærlig og oppriktig samtalepartner. Vi ønsker at din musikkinvestering skal være like vellykket hver gang du handler hos oss. Det kan vi bare oppnå med god og tydelig kommunikasjon.

Vi tror at du som kunde blir best ivaretatt ved å handle dine musikkprodukter og ditt lydutstyr lokalt i Norge. Vi forsøker derfor å holde alle priser på et attraktivt nivå, og vi vil alltid forsøke å selge deg det beste produktet du kan få ut i fra budsjett og behov. Klarer vi det, håper vi at du handler hos oss neste gang også.

Adresse: Nedre Storgate 23, 3015 Drammen, Norway
Telefonnummer: 32208330
on.mocorp@liam
By: Drammen
Rute: Nedre Storgate 23
Postnummer: 3015


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 20:00

Nærliggende lignende selskaper
Procom Music as Procom Music as 38 meter Butikk med veldig bra utvalg. Alltid utrolig bra service! Personene som jobber der er...
Amadeus Musikk Drammen A/S Amadeus Musikk Drammen A/S 108 meter Supert sted. Fokus på kvalitet og god veiledning
Show Teknikk AS Show Teknikk AS 2 km Veldig flinke folk, de kan faget sitt!
Anmeldelser
Supert sted. Fokus på kvalitet og god veiledning
Som faglærer i musikk på en ungdomsskole er jeg avhengig av kvalitet, kunnskap om produkter, service og oppfølging. Slitasjen er tidvis stor på grunn av daglig bruk. La meg si det kort: Amadeus musikk er ryddige og følger opp. De leverer!
... flott service og oppriktig god dialog, finner løsning til riktig pris ... veldig fornøyd med hele anskaffelsen ... gode ambassadører for Yamaha produkter, som jeg var på utkikk etter ...
Liten og intim butikk med godt utvalg. Veldig service minded og kunnskaps rik betjening. Hadde vært ekstra hyggelig med litt flere "salgs" artikler :0
Hyggelig og kunnskapsrik betjening som kan skaffe det meste til konkurransedyktige betingelser. Verksted for korpsinstrumenter er også et pluss.
De hadde akkurat det jeg kom for, en skikkelig faghandel, ingen dikkedarer! Fornøyd
Proff betjening. Utrolig hyggelig kundebetjening og atmosfære. Kan anbefales på det aller aller sterkeste.
Høy fagkunnskap hos den hyggelige betjeningen. Bra vareutvalg og greie priser.
Veldig hyggelige ansatte der, de hjelper deg med det du trenger. Hvis jeg skal kjøpe et instrument så kommer jeg til å kjøpe det her igjen.
Hyggelig og hjelpsom butikk. Anbefales
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kpop Music Shop med offentlig transport


Tinghuset 70 meter
139
251
261
37
61
71
72
73
79
VY1
Erik Børresens allé 80 meter
1
Losjeplassen 280 meter
139
251
261
37
61
71
72
73
79
Bragernes torg 330 meter
1
Bragernes torg 340 meter
1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler