facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kraftstasjonen

Kraftstasjonen
Adresse: Gate 1 , Måløy 6700, NO
Telefonnummer: 913 98 091
By: Måløy
Rute: Gate 1
Postnummer: 6700



relaterte søk: kraftstasjonen meny, la voile, spisesteder måløy, restaurant måløy, san marino måløy, natas thaimat, kraftstasjonen måløy meny, la voile måløy
Anmeldelser
Fin atmosfære, god mat og hyggelig personale! Vi følte oss velkomne med en gang vi kom inn døra, personalet var veldig hyggelige på en måte som føltes veldig naturlig. En av oss hadde fiskesuppe til forrett hadde lyst på klippfiskboller, men de var dessverre ikke glutenfrie, suppa var helt nydelig. Vi begge hadde hvitfisk til hovedrett, den var også perfekt. God fisk, veldig godt tilbehør elsket den sprø grønnkålen og gode smaker som passet godt sammen. En av oss hadde sjokoladekake til dessert, det var definitivt ikke Toro. Med frukt, nøtter og is til ble det en skikkelig god avslutning på måltidet. Ser noen mener det er små porsjoner, det er ikke vi enig i, det var helt perfekt mengde mat. Vi er kjempefornøyde og anbefaler virkelig Kraftstasjonen!
Grei plass. Hyggelig betjening. Burgeren jeg bestilte var helt ok, men heller ikke mer. Dyrt, derfor kun 3 stjerner.
Dette var siste gang innom Kraftstasjonen for min del. Bestilte den ene av 2 hovedretter på menyen som bestod av et stykke skrei en halv gulrot og en slags saus/pure ingen poteter ved siden av I rettferdighetens navn skal det sies at det som ble servert smakte bra. Problemet her blir mengden mat i en hovedrett hvor man forventer en eller annen form for metthetsfølelse. Etter måltidet var det rett inn på den den lokale mix kiosken for en 150g cheeseburger for å bli mett.
Fantastisk mat og god service.
Liten restaurant sentralt i Måløy, god service. Mulighet for å sitte ute både foran på gata og bak på en liten balkong med plass til ca 6 stk. Jeg spiste blåskjell og det var helt ok.
Hyggelig personal. Lunsj date med mannen min. Maten var ikkje noke å skryte av, fiskesuppa smakte som toro posesuppe og brødet var heilt smakløst, veldig skuffende.
Koselig sted, god burger jeg ble mett av. Fruen spiste et fiskemåltid som var meget god. Hyggelig betjening : 245kr for burger med tilbehør, det var verdt pengene.
Veldig bra mat og service. Anbefales på det sterkeste! Jeg prøvde Måløyburger, blåskjell og bacalao. Alle rettene var 110% nydelige og servicen var topp med veldig pene servitører som var veldig service orienterte og profesjonelle!
Var litt usikker på hvor vi skulle spise middag i Måløy, men Kraftstasjonen Restaurant skuffet ikke! God mat og veldig hyggelig betjening
Her bør du ikke spise dersom du har en type allergi, sendte maten tilbake, da så det ut som kokkens vrede kom frem og maten var smakløs
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler