facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kragerø Resort Beach Club

Info

Vestvendte Kragerø Resort Beach Club er en perle som består av restaurantfasiliteter, bassenger, aktivitetsområde, solsenger, båthavn m/ gjesteplasser m.m



"Beach Club Kragerø ligger plassert helt nede i vannkanten og tilbyr sommer og skjærgårdsidyll med et eksotisk preg. Blant palmer og solsenger kan du nyte varme sommerdager med fargerike drinker og iskrem. Vi har en restaurant og en lounge med forskjellige menyer, her finner du noe for alle og enhver.Alle er velkomne, både boende gjester og deg som vil komme på dagsbesøk og det er ingen inngangsavgift."
Adresse: Stabbestadveien 1, 3788 Stabbestad, Telemark, Norway
Telefonnummer: 35971100
By: Stabbestad
Rute: Stabbestadveien 1
Postnummer: 3788



relaterte søk: KRAGERØ spa tilbud, Kragerø Resort meny, Kragerø Resort bilder, Kragerø Resort priser, Kragerø Resort buffet, Kragerø Resort Restaurant, Kragerø Resort frokost, Kragerø Resort Gavekort
Anmeldelser
God mat, hyggelig betjening, fantastiske omgivelser. Vell verdt besøket
Off! Ganske håpløst dessverre. Location og atmosfære er lekkert. Flere servitører kommer og spør om de samme tingene. Det endte med en dobbelt bestillinger. F.eks bestilte vi øl. Den var fremdeles ikke kommet etter 10-15 min til bordet. Da kommer en annen servitør og lurer på om vi ønsker noe. Vi sier vi har bestilt 2 øl som vi har ventet lenge på. Enda 5 min etter dette kommer hun første og serverer. Vi tror de da har pratet seg imellom. Men nei, 10 min etter kommer hun andre med enda mer Min far og jeg bestilte ferske reker. Det vi fikk var noe illeluktende gamle reker som ikke gikk skrelle og de verken luktet eller smakte godt. Grunnen til at det blir 2 stjerner og ikke 1 er en veldig hyggelig svensk servitør som virkelig prøvde og gjøre oss fornøyde på slutten. Hun var enig at rekene var håpløse og sørget for annen mat vi slapp betale for. Hadde alle der vært like flinke som hun hadde det vært stort håp.
Utrolig fint sted. God mat og stemning
Jeg ønsket å bestille en kaffe å ta med, men det kunne man ikke gjøre i baren. Jeg ble isteden bedt om å gå og finne et bord, scanne en QR-kode og bestille via nettsiden. Hvor utrolig vanskelig skal det bli å bare få en kaffe? Kaffen? Den stod jeg over.
Herlig "laid back" atmosfære. God mat og drikke til greie priser. Her opplever man palmesus, og man får virkelig feriestemning.
Service var grei, hyggelige folk, bort sett fra at vi ble betjent av 5 forskjellige servitører i løpet av middagen. Ble servert underkokte blåskjell, de var tomme for sjokolade til kaffen og fikk kongekrabbe istedenfor krabbe som jeg bestilte. Fremstår kaotisk
Man får en opplevelse av sydligere strøk. God fiskerestaurant og gode bademuligheter for de som har gode svømmeferdigheter. Det avholdes utendørs konserter på scene. Et komplett sommersted.
God mat, litt uoppmerksome servitører. Rart spenn i menyen.
Fantastisk plass!!! Både for konsert eller en rolig dag på beachen.
God stemninger fin beliggenhet ved vannet. Områder er rent, og består av grå sand og brygge. Stedet har veldig stort potensialet. Hvis du har reservert seng, må du være på plass før kl 11 for å få den, ellers kan den bli leid ut. Reservasjon gjøres gjennom å sende Mail til resorten. Det ligger lapper på de reserverte sengene. Det er ingen resepsjonen eller lignede som tar deg i mot, så bare å tusle å lete selv. Ta med eget håndkle, eller lei i resepsjonen på Kragerø Resort Ikke mulig å låne/leie nede på beach klubben. Om det ikke er ledig solsenger, kan man legge seg på brygga like nedenfor. Resturanten har en enkel sommermeny, med gode porsjoner og greie priser. De ansatte er blide og tilbyr god service. De er løsningsorienterte og bidrar til en positiv opplevelse.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler