facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kremen Konditori

Kremen Konditori

Info

Kremen Konditori har flyttet inn i nye oppussede lokaler i Storvegen 12, gamle Sams.

Vi kan blant annet tilby:
- Lunsj
- Kaffebar
- Baguettedisk
- Kaker
- Isbar

Åpningstider:
Man-fre: 07.30-17.00
Lørdag: 09.00-15.00


VELKOMMEN!

Adresse: Storvegen 12, 2420 Trysil
Telefonnummer: 62457657
By: Trysil
Rute: Storvegen 12
Postnummer: 2420


åpningstider

Mandag: 07:30 - 17:00
Tirsdag: 07:30 - 17:00
Onsdag: 07:30 - 17:00
Torsdag: 07:30 - 17:00
Fredag: 07:30 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: kremen konditori trysil, hardanger bakeri, kremen konditori åpningstider
Anmeldelser
Velsmakende kaker , ferske blåbærknuter og veldig imøtekommende og hyggelig personalet . Absolutt verdt et besøk.Mat: 5/5
Meget surt personalet og dårlig mat. Maten smakte ingenting og de to som kjøpte kake ble skikkelig dårlige i magen. Det var lite og dårlig utvalg av mat. Personalet var små frekt fra vi kom inn døren. Vi ble ledd av da vi spurte om størrelsen på porsjonene. Porsjonene var små og stod ikke opp til prisen. Synd at en slik liten koselig café oppleves som så uhyggelig
veldig stort utvalg av kaker og bakverkMat: 5/5
Ekstremt dårlig service! Ble møtt av passiv aggressivt personale. Maten var dårlig og nesten uten smak. To av de jeg var med ble veldig dårlig i magen av kaken de spiste. Synd at maten og servicen var såpass dårlig, selve lokalet var koselig.
Dette var rett og slett det værste jeg har opplevd. Bestilte en cappuccino. Fikk en flat kaffe med litt melk på toppen. Fikk sendt den tilbake og fikk ny. Den så bra ut med litt skum på toppen. Etter en slurk skjønte jeg at dette heller ikke var bra. Dette var katastrofe Sur melk. Det var faktisk klumper på kanten etter en slurk. Leverte den tilbake og sa at melken var sur. Dama bak disken nektet at melken var sur. Tok koppen tilbake og sa hun kunne lage en ny. Jeg sa det ikke var nødvendig og midt i setningen min tok hun koppen og forsvant ut på bakrommet med en sur mine. Jeg ble så paff at jeg rett og slett ble målløs. Hadde egentlig tenkt å kreve kr 45 tilbake for kaffen som ikke var drikkende, men det var jo ingen som jeg kunne kreve pengene tilbake til. Personalet bare forsvant på bakrommet og jeg stod igjen alene. Dette er ikke bra og jeg skjønner ikke hvordan dere overlever med en så elendig service. Anbefaler ingen å besøke dette konditoriet.
koselig uteservering! men iskrystaller i kule-isen,og yoghurt-isen levde ikke opp til forventningene
Meget skuffende opplevelse der i dag. Kjøpte 2 salater og spurte om det fulgte med rundstykke. Fikk nei til svar. Da jeg ville kjøpe 1 stk rundstykke kom sjokket. Krevde kr 68,- for dette. Ble avslått i fra min side og kommer ikke tilbake hit. Helt uhørt å ta et rundstykke og dele det i 2 og så forlange like mye som om det var med pålegg. Anbefaler å få priser før en bestiller noe som helst.
Koselig lite sted. Men smaken av Napoleons kaka var lien smak av og marsipan stykke var kremen gul og tørrt ser ut som tiden har stått stille der.må hvis jeg skal kjøpe noe mere der så må smakene fram dårlig opplevelse lite kunde vennlig ser ikke gjesten komme muligens litt for unge folk som jobber der må bli bedere.
Nydelig mat som de lager på stedet.Topp åpningstider.Trivelig sted med retro preg. Hyggelig betjening. God service.Mye utvalg på både mat og kaker.
Gode bakevarer og vafler, hyggelig betjening. Rent og ålreit sted.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kremen Konditori.

Trysil bakeri

åpningstider, plassering. Storvegen 12 kart bykart, satellitt visning. Kremen Konditori adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kremen Konditori. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kremen Konditori med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kafé Kringla Kafé Kringla 2 km Oversatt av Google super plass, koselig og hyggelig personale, vi nyter både kaffekak...
Kort & Godt Kort & Godt 5 km Hvis du kommer kun for frokosten, vil jeg anbefale å bestille på forhånd. Du vil ikke...
Kort&Godt Fageråsen Kort&Godt Fageråsen 7 km Håndverksbakeri med bakeriutsalg, delikatesser og koselig kafé. Velkommen!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler