facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Krepro As

Krepro As

Info

Krepro AS fremstår i dag som en av Norges ledende leverandører av utstyr til den profesjonelle elektronikkindustrien i Norge.

Historie

Krepro AS fremstår i dag som en av Norges ledende leverandører av utstyr til den profesjonelle elektronikkindustrien i Norge.

Produktene dekker utstyr og forbruksmateriell til utvikling, produksjon og reparasjon av elektronikk. Blant produktene kan nevnes loddeutstyr, ESD klær, ESD tilbehør, håndverktøy, mikroskop, conformal coating, kjemikalier, utstyr for kretskort prototypefremstilling. Firmaets leverandører er ledende innenfor sine produktområder og er anerkjent i markedet.

Selskapet ble etablert i 1980 og tok navnet Krepro AS (Kretskort Produkter) i 1986. Selskapet har kontor ved Letohallen på Dal rett ved E6, 30 minutter kjøring fra Oslo.

Adresse: Kolonivegen, 2072 Dal, Akershus, Norway
Telefonnummer: 63 95 20 00
By: Dal
Rute: Kolonivegen
Postnummer: 2072


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: esd-center, Metcal, ESD bokser, EM Agenturer, Loddepasta, ESD gulv, Varmluft loddestasjon, ESD brett
Anmeldelser
God service, hyggelige ansatte. Inngang på nordsiden av hallen.
Oversatt av Google Hyggelig og hjelpsomt personale. God informasjon og god kaffe : Original Nice and helpful staff. Good information and good coffee :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Krepro As med offentlig transport


Letohallen 140 meter
3771
3773
3872

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Krepro As.

Dal ındustribedrift

åpningstider, plassering. Kolonivegen kart bykart, satellitt visning. Krepro As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Krepro As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Krepro As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Øvre Romerike Industriservice AS Øvre Romerike Industriservice AS 564 meter En vekstbedrift som har som har som formål å drive verdiskapning gjennom industriprod...
RS Trommelservice As RS Trommelservice As 611 meter Dyktige lastere/lossere
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler