facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kristins Hage&Drivhus

Kristins Hage&Drivhus

Info

Ein hage på Sunnmøre med litt av alt. Staudar, roser, klematis og kjøkkenhage.Eit og anna hagetips vil du også finne her.
http://newdawnsinhagedagbok.blogspot.no/

Historie

Hagen min ligger Sykkylven kommune på Sunnmøre. Vått om sommaren og som regel relativt mildt og lite snø om vinteren. Barfrost tidlig om vinteren kan til tider vere eit problem.

Hageplanlegging foregår stort sett etter innfallsmetoden. Eg finn stadig vekk plantar eg berre må ha, og så er det å springe rundt i hagen for å finne ein ledig plass :-)

Eg sår staudar, sommerblomstrar, grønsaker og forskjellege busker og tre. Det er ein enkel og billeg måte å skaffe seg nye plantar i hagen på. Allereie i januar startar eg opp på planterommet, og etter kvart som det blir varmare i veret flyttar eg dei små spirane ut i drivhuset.

Adresse:
By: Sykkylven


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler