facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Krogh Optikk

Krogh Optikk
Adresse: Brodtkorbsgate 7 , Sandvika 1338, NO
Telefonnummer: 67 80 72 90
By: Sandvika
Rute: Brodtkorbsgate 7
Postnummer: 1338


åpningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 09:00-19:00


relaterte søk: krogh optikk ski, krogh optikk majorstua, krogh optikk oslo, krogh optikk sandvika, krogh optikk karl johan, krogh optikk åpningstider, krogh optikk priser, krogh optikk storgata
Anmeldelser
Du betaler 7000,- inkludert synsprøver, og får du bare drops gratis. Hvorfor gir de drops? De anbefaler at vi skal ikke bruke salo eller liknende såpe, men de selger rensemiddel “uten kjemikaler” for 80,- per 50 ml flaske. Dvs 1600,- per liter. Det vil de ikke gir bort når vi allerede har betalt 7000,-
Pent brukte Maui Jim rett utenfor 2 års garanti med brukket ramme. Ingen erstatning og rett i søpla
Handlet her siden jeg begynte med briller som liten. Service, oppfølging og kvalitet er de 3 stikkordene jeg vil trekke frem. Kunne ikke sett for meg å bruke en annen optiker!
Veldig fornøyd! Hyggelige ansatte, de tar inn briller jeg faktisk liker og ikke finner andre steder. Skulle fremdeles ønske de var enda litt modigere med modellene de selger, men de er godt på vei : Føler de er svært kompetent og passer på at alt skal være riktig for meg. Litt stiv i pris, men føler det skal man betale for svært flinke optikere, topp utstyr, stort utvalg av varer og blide ansatte som er alltid hjelpsom.
Jeg var der i går for å få hjelp med noen linsespørsmal. Ble møtt av ei veldig serviceinnstilt og blid dame hos dere. Ble positivt overrasket, ettersom jeg først kom over en annen optiker på storsenteret som ikke var så serviceminded. Takk for hjelpen!
Jeg hadde planer om å kjøpe et par Persol solbriller i dag, da jeg har vært plaget i øynene pga. den sterke sommersolen, og ble møtt av en nokså uinteressert og passiv betjening - som ikke en gang spurte om jeg ville prøve dem. Jeg takket høfflig for meg, snudde og gikk ut av butikken.
Jeg vil anbefale alle at holde seg borte fra denne butikk. Dårlig service, eieren var ikke til å komme i kontakt med og var desuden yderst arrogant da jeg etter gentagne opkald endelig fik tale med han. de bestilte feil produkt og tvang meg etterpå til å kjøpe et annet produkt der ikke opfylte mine krav, som jeg måtte vente på over en måned.
Vært kunde her i flere år. Alltid hyggelige å hjelpsomme! Fikk også byttet brille-dekselet mitt kostnadsfritt etter flere års slitasje.
Ikke vits å gå hit hvis du trenger linser, ihvertfall ikke hvis du ikke har med deg alt av papirarbeid, og står der uten linser før helgen. Null interesse i å hjelpe kunden.
Alltid svært god service og kompetanse, både på øyehelse og produkter. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Krogh Optikk.

Sandvika briller og optikk

åpningstider, plassering. Brodtkorbsgate 7 kart bykart, satellitt visning. Krogh Optikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Krogh Optikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Krogh Optikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler