facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kroken Korrosjon As

Kroken Korrosjon As

Info

Vi er for det meste å treffe på oppgitt adresse, fra 8-16 i ukedagene. Det hender vi er ute på oppdrag, men telefonen er alltid med! � Kveld og helg også!

Historie

Kroken Korrosjon er et nyoppstartet firma som tilbyr overflatebehandling for alle typer metall, samt treverk, betong og plast. Tjenestene som tilbys er sandblåsing, metallisering og sprøytemaling. Våre produkter og fremgangsmåter holder høy kvalitet. Vi garanterer en markant forlenget levetid av objekter som har vært innom.

Det er mye som må på plass før vi kan produsere optimalt, men i løpet av august er vi oppe og går. Ta gjerne kontakt for en prat eller spørsmål.

Adresse: Industriveien 13, 3766 Sannidal
Telefonnummer: 99441133
on.nojsorroknekork@mot
By: Sannidal
Rute: Industriveien 13
Postnummer: 3766


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Hydraulikk & Varmeteknikk AS Hydraulikk & Varmeteknikk AS 871 meter Hydraulikk & Varmeteknikk AS holder til i Kragerø næringspark, Fikkjebakke. Her drive...
Anmeldelser
Ikke fornøyd i det hele tatt, skulle få sandblåst skjermer og fikk lagt på grunning hos kroken korrosjon, lakken kokte så vi måtte pusse ned og det viste seg å ikke vere sandblåst i det hele tatt... Gammel lakk kommer frem over alt..
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler