facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Krokhol Disc Golf Course

Info

Krokhol Disc Golf Course er en frisbeegolf-bane under oppføring 25 min fra Oslo. Estimert ferdigstillelse er våren 2019.



"Highly rated course with multiple layouts, proshop and café"
Adresse: Enebakkveien 640A, 1404 Siggerud
By: Siggerud
Rute: Enebakkveien 640A
Postnummer: 1404



relaterte søk: krokhol golf, disc golf metrix
Anmeldelser
Flotteste banen jeg har vært på hittil. Veldig bra vedlikeholdt og flotte hull hele veien. To teapads for Pros og amatører på hvert hull.
Veldig flott discgolfbane. Den er stor og åpen og absolutt en bane det er verdt å prøve! Men den er vanskelig for nybegynnere som meg. Hvis det kommer bedre og raskere spillere bak deg, er det viktig å slippe dem forbi ved neste tee.
Av alle disc golf baner jeg har vært på er dette den mest komplette bra. Alt fra tee, tee-skilt, layout er bra. Kjempedeilig å være i skogen uten andre enn discgolfere. Og så er det jo mulighet for en matbit/is/drikke etter runden eller kjøpe noen nye disker i Proshoppen. Og et stort ekstra pluss for den nye blå sløyfa for oss uten de lengste kastene.
Fine og varierte hull. Velstelt bane med lite kratt. Tydelige ob linjer og mando markeringer. Store og gode tee-pads. Skilting til neste utkast gjør det lett å finne frem Variasjon med åpne hull og skogshull. Uten tvil Norges beste bane!
Beste du får tak i. Flotte forhold, gode og flere tees, ordentlige kurver, gode tee signs med beskrivelse og en skikkelig bra disksjappe ved hull 1.
Fantastisk bane og layout. Pent vedlikeholdt og skiltet. Gir en Konopiste-vibe med lange kast og fine sletter.
Litt dårlig skilting til hvor banen begynner. Ellers veldig fin bane, men litt problematisk med kryssende løyper hvor det tydeligvis er slik at det er forkjørsrett for menn 40+ med mest rosa shorts, caps og sunnmørsdialekt.
Veldig fine baner, bra merka opp med hva som er OB og hvor neste hull er. Var 4 stk og brukte 3 timer og 45 minutter, dette uten kø foran oss. Er man der i rush tidene vil jeg tenke meg at det kan ta over 5 timer. Beste banen jeg har spilt på hittil, HUSK vannflaske og gjerne flere discer da noen kan gå i vannet
Perfekt kombinasjon av lange- og teknisk krevende kast i en variert og vakker bane. Husk å booke teetime pga popularitet.
Krevende og morsom bane med mange lange hull og mye OB-linjer. Savner noen flere litt kortere hull. Praktisk at golf-shopen selger disker, selv om utvalget er noe begrenset.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Krokhol Disc Golf Course med offentlig transport


Krokhol 100 meter
1331
517
550
Sagstua 490 meter
1331
517
550

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Krokhol Disc Golf Course.

Siggerud frisbeegolfbane

åpningstider, plassering. Enebakkveien 640A siggerud sports- og arrangementsarena kart bykart, satellitt visning. Krokhol Disc Golf Course adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Krokhol Disc Golf Course. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Krokhol Disc Golf Course med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Krokhol Disc Golf Shop Krokhol Disc Golf Shop 52 meter Flotteste banen jeg har vært på hittil. Veldig bra vedlikeholdt og flotte hull hele v...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler