facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KS Kommunesektorens organisasjon

KS Kommunesektorens organisasjon

Info

KS er kommunesektorens organisasjon. Alle norske kommuner og fylkeskommuner er medlemmer i KS. Dette er KS' offisielle Facebook-side.

Historie

KS er landets største offentlige arbeidsgiverorganisasjon. Alle landets kommuner (unntatt Oslo) og fylkeskommuner har gitt KS fullmakt til å forhandle og inngå avtaler med arbeidstagerorganisasjonene. KS er forhandlingspart for 440 000 ansatte fordelt på over 100 forskjellige faggrupper.

Vår oppgave

KS er landets største offentlige arbeidsgiverorganisasjon. Alle landets kommuner utenom Oslo og fylkeskommuner har gitt KS fullmakt til å forhandle og inngå avtaler med arbeidstagerorganisasjonene. KS er forhandlingspart for 440 000 ansatte fordelt på over 100 forskjellige faggrupper.

Produkter

KS driver et aktivt utrednings- og dokumentasjonsarbeid, en utstrakt rådgivningsvirksomhet overfor medlemmene og opptrer som medlemmenes representant overfor staten og arbeidstakerorganisasjonene.
KS på Twitter: http://twitter.com/www_ks_no
KS' bilder på Flickr: http://www.flickr.com/photos/ks_kommunikasjon/
Kalenderen til KS:http://www.ks.no/Aktivitetskalender/"KS er kommunesektorens organisasjon og utviklingspartner. KS er landets største offentlige arbeidsgiverorganisasjon og forhandlingspart i lønnsoppgjørene."
Adresse:
Telefonnummer: 24 13 26 00
on.sk@mok
By: Oslo


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:45
Tirsdag: 08:00 - 15:45
Onsdag: 08:00 - 15:45
Torsdag: 08:00 - 15:45
Fredag: 08:00 - 15:45


relaterte søk: ks forkortelse, ks hovedkontor, ks ansatte, ks logo, ks organisering, ks førde, ks min side, ks nord norge
Anmeldelser
Fortjener virkelig ikke den ene stjerna jeg er tvunget til å gi for å gi min anmeldelse!
Tydeligvis rammet av en oversvømmelse, for her er det altfor mange slimåler.
Arbeider målrettet for å tømme den norske skolen for kompetanse.
Inkompetent organisasjon, skulle tro kun ufaglærte jobbet der.
Arbeider aktivt for å redusere kvaliteten i norsk skole.
Arrogant ledelse med kognitiv og etisk svikt.
Hva med lærernes fysiske og psykiske helse??
Kan ikke stole på det de sier
Elendig organisasjon! Tar 0 ansvar.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon KS Kommunesektorens organisasjon. KS Kommunesektorens organisasjon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på KS Kommunesektorens organisasjon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om KS Kommunesektorens organisasjon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler