facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kullebunden spiseri

Kullebunden spiseri

Info

Vi satser på hjemmelaget mat, med inspirasjon av norske tradisjonsretter.
Nydelig tapas, ekte Italiensk pizza, nydelige biffer, i trivelige omgivelser!

Historie

Kullebunden spiseri overtok driften etter Terrassen restaurant Januar 2014. Vi satser på mat laget fra bunn, med norske tradisjonsretter som dagens, til en rimelig penge! Vi skal pusse opp inne, temaet skal være lokalhistorien på Kolbotn! Uteserveringen skal også gjøres hyggeligere.
Vi har nå også, møtelokaler, med topp moderne projektor, ta kontakt for en pakkeløsning!
Vennligst ta kontakt på online booking, telefon 66810300, eller mail: [email protected], vi kan ikke garantere at bord som blir booket her fra facebook, blir registrert.



"Gå til vår nettside for korrekt info om bedriften kullebundenspiseri"
Adresse: Jan Baalsruds plass 5 , Oppegård 1410, NO
Telefonnummer: 66 81 03 00
on.iresipsnednubelluk@tnaruatser
By: Oppegård
Rute: Jan Baalsruds plass 5
Postnummer: 1410



relaterte søk: kullebunden spiseri meny, spisesteder kolbotn torg, kullebunden spiseri åpningstider, take away kolbotn, spisesteder kolbotn, tårnhuset kolbotn, tapas kolbotn, terrassen restaurant
Anmeldelser
Jeg har tidligere spist mye på Kullebunden, og vært strålende fornøyd. Nå er det en stund siden sist, og maten/ kjøkkenet har tapt seg. Er ganske sikker på at burgeren vi spiste igår var masseproduserte, tidligere var de hjemmelaget. Man merker stod forskjell. Forstår også at restauranter må ta høyere priser, men vi spiste to burgere og to desserter og havnet på en sum som bikket 1100 kroner. Servitøren vår var helt herlig, Total opplevelse havner på 3 stjerner, her burde Kullebunden gå litt i seg selv for å hevde seg slik de var for noen år tilbake.
Koselig sted, ok service. Vi spiste biff, pizza og pinnekjøtt. Det ble også dessert. Maten var god så dette var en fin feiring av en 18 åring. Kommer nok tilbake og kan anbefales.
God mat og hyggelig lokal service. Anbefales.
Alltid god mat og hyggelig betjening
Hyggelig plass med trivelig service. Maten er god, men denne gangen bommet man litt på biffen. F.eks. ønsket medium minus men fikk medium plus.
Bestilte vegetarburger den var tørr som kjeks. Sa ifra til servitøren hun sa at den er tørr fordi det er vegetarburger. måtte le litt etterpå hun skjønte vist ikke at da må den være enda saftigere. Veldig dyre også.
God mat og behagelig,roligMat: 5/5
Hyggelig personalet og deilig mat laget av kokker med lidenskap. Hyggelig sted og lokaler.
Koselig sted med god mat.Mat: 4/5
Atmosfæren i lokalet var hyggelig, men det er tydelig lite konkurranse i Kolbotn fordi her smakte maten særdeles dårlig. Vi prøvde hamburger og fiskesuppe, anbefaler å styre unna begge
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler