facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kullt

Kullt

Info

Kullt er restauranten med Norges største innendørs kullgrill. Velkommen til en helt ny restaurantopplevelse!

Adresse: Rådhusgata 27, 0158 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23687800
By: Oslo
Rute: Rådhusgata 27
Postnummer: 0158


åpningstider

Mandag: 15:00 - 23:00
Tirsdag: 15:00 - 23:00
Onsdag: 15:00 - 01:00
Torsdag: 15:00 - 01:00
Fredag: 15:00 - 03:00
Lørdag: 15:00 - 03:00


relaterte søk: kullt aldersgrense, kullt oslo aldersgrense, kullt oslo meny, kullt shuffleboard pris, kullt anmeldelse, kullt utested, kullt shuffleboard, rådhusgata 27
Anmeldelser
Vi skulle ut og spise og da valgte jeg selvfølgelig denne restauranten. De andre ville ha en veldig god Entrecote og jeg ville ha en veldig god burger. Etter mange år har jeg forstått at det er her jeg skal gå for å få godt kjøtt. Vi bestilte biff tartar som forrett. Burger, entrecote og grillet torsk som hovedrett. Vi bestilte også sjokoladefondant til dessert. Servitøren var veldig hjelpsom og sa fra på forhånd om at det var veldig store porsjoner. Maten var nydelig! I tillegg var det veldig rent og velholdt. Toalettene var også topp! Kom hit og spis!
Superservice og koselig beliggenhet. Vi på tre bestilte Côte kjøttet til deling. 40minutters ventetid og kjøttet var noe av det seigeste jeg har tygget på. Ble en ekstra 40minutters ventetid på en ny en og tiden nærmet seg stengestid i kjøkkenet. Var veldig blandet med mør og seig kjøtt på den erstattningen vi fikk, men vi var altfor sultne til å kunne vente noe lengre. Alle vi tre spytter ut kjøttet på tallerken som tyggegummi og ble mette på hansa øl og «alkoholfritt» drinker. Sviktet var ikke service, men selve kjøkkenet som kanskje burde ta en kvalitetssjekk hos leverandøren? Vi gikk ut døren med opprinnelig 10% avslag på regningen, men endte opp med 25% avslag istedenfor da tiden også er dyrbar.
Meget skuffende egentlig, med tanke på at man betalte 1500 før t-bone steak og den var meget tørr og så og si well done. Med tanke på den prisen skal den være plettfrit medium rare, uten tvil, å før å si det sånn har jeg hatt bedre biff på en engangs grill.
Fantastisk skuffelse! Hadde høye forventninger men dette var ikke bra. Jeg bestilte lammeskank som var utrolig tørr - vil tippe at de har varmet den opp minst tre ganger. Servitøren snakket om det store vinkartet - to kolonner med rød standardvare til høye priser. Ostefatet besto av tre ulike, blant annet en gigantisk brie og «en blåmuggost kjørt i en kvern» servitørens beskrivelse. Hit vil jeg aldri igjen. Andre i gruppen hadde tilsvarende dårlige opplevelser dessverre. Short rib som var tørr og smakløs. Burgere som var altfor godt stekt til det tørre. Uffda, hit kommer vi ikke igjen. Ser bra ut men er ikke det.
Vi var en gjeng som spiste middag og dessert og tok et par øl. Servitøren var hyggelig og maten var helt grei. Etter middagen så kommer en vakt bort og spør en i gjengen om hvor mye han har drukket, der han kun har tatt to øl, og vakten sier at han må ta seg et glass vann, hvis ikke blir han kastet ut. Dette synes jeg er dårlig behandling av gjestene. Jeg kommer ikke tilbake til denne restauranten
Vi opplevde veldig bra service. Husk på at dette mest av alt er en kjøttrestaurant. De som bestilte grillede store reker som forrett, sa de var overstekte... Og torsken til forrett ble servert uten særlig mye garnityr, vi måtte bestille ekstra poteter ved siden av. Jeg bestilte spareribs som hovedrett og pære- og blåbærpai crumble pai med karamellis til dessert. Begge retter smakte nær himmelsk! Han som bestilte vegetar var også skikkelig fornøyd, samme med de som bestilte burger. Absolutt å anbefale!
Kul plass. Kul plass å samles når men er flere. Muligheter for aktiviteter med flere Shuffleboards m.m. God mat og bra bar.Mat: 4/5
Vi feiret julebord og var en liten gjeng på 6 stk. Hadde gledet oss til pinnekjøtt, men det som ble servert er dessverre det dårligste pinnekjøttet jeg noen gang har spist. Tørt og umulig å tygge. Mesteparten havnet i servietten. Samtlige var enige om at dette var total katastrofe. God forrett og dessert trekker opp en stjerne. Ansatte som hele tiden måtte løpe rundt, virket superstresset, glemte drikkebestillinger, vi fikk aldri vannet vårt, ikke et eneste smil å se, trekker ned en stjerne igjen. Et par ansatte til på jobb hadde nok vært lurt. Tilberedning av pinnekjøtt burde endres. Ikke stek pølsene svarte. Null sjy eller poteter? Merkelig opplegg hele greia. Bord rett ved shuffle er ikke optimalt. Mye skriking fra de som spiller. Nei, dessverre så var dette totaltsett en ekstremt dårlig opplevelse.
Dette var en skuffende middag. Helgrillet kylling var utrolig nok en hel kylling…! men druknet i barbequesaus. Jeg forstod raskt hvorfor. Den var kald, servert med kald sopp og kalde poteter. Selv etter en runde med oppvarming var det fremdeles kaldt. Skuffende, og selv tilbudet om gratis dessert fristet ikke. Reisefølget mitt måtte også spise alene siden min mat gikk ut og inn… en dårlig opplevelse.
Hørt om O’Learys? Gå heller dit. Akkurat samme konsept, men bedre mat. Servicen til de ansatte var nydelig. Men maten var en katastrofe! Har aldri opplevd en så seig entrecôte i hele mitt liv. Kyllingen var saftig og god, men svømte i bbq saus.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kullt med offentlig transport


Kontraskjæret 40 meter
12
Wessels plass 210 meter
12N
30
30N
31
32
32N
42N
54
70
81
81N
83N
Rådhusbrygge 3 260 meter
B9
Nationaltheatret 310 meter
70
Øvre Slottsgate 320 meter
11
12
13

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler