facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kulturoperatørene AS

Kulturoperatørene AS

Info

Totalleverandør av kulturarrangementer og events. Har i tillegg management og håndterer booking, turneer og konserter for artister.

Historie

Kulturoperatørene utvikler kulturarrangement fra idé til gjennomføring og håndterer alle sider ved et arrangement.

For artister utarbeider vi strategier og utvikler deres produkt sammen med artisten og håndterer booking, mediastrategi, produksjon av turnéer og forestillinger.

For bedrifter og organisasjoner samarbeider vi om å utvikle deres arrangement til en ny og god opplevelse for deres målgruppe.

Kulturoperatørene lager også egne arrangement og har bla utviklet suksesser som "Kaptein Knurr og Mareminemysteriet" og "Mysteriet i pepperkakebyen", to store musikkteatersatsninger. Vi har bla. jobbet innenfor musikk, teater, film, mediahåndtering og prisutdelinger.

SAMARBEIDSPARTNERE: Nordiske Mediedager, Sparebanken Vest, Rafto-stiftelsen, Mediebedriftenes Landsforbund, Universitetet i Bergen, Tvibit.

SAMARBEIDSARTISTER: Nordic Tenors, Ausekarane, Roar Brekke, Jardar Johansen. I tillegg jobber vi med Tor Endresen, Bjørn Jensen og mange av landets fremste artister.



"Besøksadresse: Vågsallmenningen 6, 5014 Bergen.Kulturoperatørene er et kreativt og lekent eventbyrå med fokus på høy kvalitet og det fremste innen innovative arrangementsløsninger og publikumsopplevelser."
Adresse:
Telefonnummer: + 47 4000 7941
By: Bergen


Anmeldelser
Profesjonelle og serviceinnstilte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler