facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kunsthøgskolen i Oslo

Kunsthøgskolen i Oslo

Info

Oslo National Academy of the Arts
KUNSTHØGSKOLEN I OSLO
www.khio.no
instagram.com/khio

Adresse: Fossveien 24, 0551 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 22 99 55 00
on.oihk@kattomtsop
By: Oslo
Rute: Fossveien 24
Postnummer: 0551


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:45
Tirsdag: 08:00 - 15:45
Onsdag: 08:00 - 15:45
Torsdag: 08:00 - 15:45
Fredag: 08:00 - 15:45


relaterte søk: kunsthøgskolen i oslo semesteravgift, kunsthøgskolen i oslo arkitekt, kunsthøgskolen i oslo ansatte, kunsthøgskolen i oslo opptak, kunsthøgskolen i oslo kjente tidligere studenter, statens kunstakademi, kunsthøgskolen i oslo seksuell trakassering, kunsthøgskolen i bergen
Anmeldelser
Som besøkende er KHiO en fantastisk flott skole. Nydelige arkitektur, flott plassering ved Akerselva, og det virker som det er et godt miljø. Tradisjon å se avgangsforestillingene med alle de flinke elevene som studerer ballett, dans og opera.
Fantastiske lokaler og lokalisering i den gamle Seilduksfabrikken! Ikke testet skolen som undervisningsinstitusjon, men som besøkende i bygningsmassen er det en oase av materialer, lys, utstillinger, historie og god atmosfære. Skulle jeg studert på nytt, ville jeg seriøst vurdert ei linje her, bare for atmosfæren og den gode følelsen.
L skole L lærera L studenter L oslo W mæ + ratio + lil tecca better
Kunst for alle. Alle har betalt.
Liker kunsthøgskolen
Oversatt av Google Dette er uten tvil en av Norges fineste skoler for en bachelorgrad i alt kunstnerisk fra dans og sang til scenedesign og kunst. Ettersom skolen er mer rettet mot dansesiden selv, tilbyr skolen klassisk ballett, samtids- og "jazz"-dans i et 3-årig program. Det er også Masters i dans, koreografi osv. Original Arguably this is one of Norway's finest schools for a Bachelor's degree in everything artistic from dance and song to stage design and art. Being more geared towards the dance side myself, the school offers classical ballet, contemporary and "jazz" dance in a 3 year program. There's also Masters in dance, choreography etc.
Oversatt av Google Flott sted, dårlig parkering, god mat Original Great place, bad parking, good food
Oversatt av Google Gammel og vennlig skole Original Ancienne et sympathique école
Oversatt av Google Endelig et "ekte" kunstakademi hvor selv bygningene oppmuntrer og inviterer til skaperverk samtidig som forestillingene om historie og arbeid bevares. Original Enfin une "vraie" académie des arts où même les bâtiments incitent et invitent à la création tout rn conservant les notions d'histoire et de travail.
Oversatt av Google Vil jeg bli akseptert for å fullføre studiene? Fra Jemen Original هل يتم قبولي لاكمال دراستي من اليمن
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kunsthøgskolen i Oslo.

Oslo kunst og underholdning

åpningstider, plassering. Fossveien 24 oslo kunstskole kart bykart, satellitt visning. Kunsthøgskolen i Oslo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kunsthøgskolen i Oslo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kunsthøgskolen i Oslo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler