facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kunstmuseet Nord-Trøndelag

Kunstmuseet Nord-Trøndelag

Historie

Kunstmuseet Nord-Trøndelag (tidligere N-T fylkesgalleri) ble etablert i 1988 og er lokalisert i Kulturhuset i Namsos. Frem til 2010 var Kunstmuseet underlagt Nord-Trøndelag fylkeskommune, men er i dag en del av Museet Midt IKS.


I tillegg til skiftende salgsutstillinger og utstillinger fra fast samling, har også Kunstmuseet kunstbutikk med salg av billedkunst, keramikk, glass, tekstil, smykker, bøker, kataloger og kort.

Adresse: Stasjonsgata 3, 7800 Namsos
Telefonnummer: +47 400 39 240
on.tdimteesum@teesumtsnuk
By: Namsos
Rute: Stasjonsgata 3
Postnummer: 7800


åpningstider

Mandag: 11:00 - 16:00
Tirsdag: 11:00 - 16:00
Onsdag: 11:00 - 16:00
Torsdag: 11:00 - 16:00
Fredag: 11:00 - 15:30
Lørdag: 11:00 - 14:00


relaterte søk: namdalsmuseet, namdalsstipendet
Anmeldelser
Bra lokale , bra utstillinger .trenger bedre belysning.
Oversatt av Google Mye fint Original Much nice
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kunstmuseet Nord-Trøndelag.

Namsos museum

åpningstider, plassering. Stasjonsgata 3 kart bykart, satellitt visning. Kunstmuseet Nord-Trøndelag adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kunstmuseet Nord-Trøndelag. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kunstmuseet Nord-Trøndelag med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Norsk Sagbruksmuseum, Spillum Dampsag & Høvleri Norsk Sagbruksmuseum, Spillum Dampsag & Høvl... 2 km Mye interresant om Norges trelasthistorie og også lokalhistorie. Bra lagt opp så det ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler