facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kunstnerspire

Kunstnerspire

Info

Atelier og galleri på Skreia og blogg om tegning, maling og om å være kunstner. Velkommen innom for en hyggelig kunstprat!

Historie

Kunstnerspire.no er bloggen for deg som er en kunstnerspire som skal bli et stort kunstnertre!

Jeg heter Ingrid Therese Hammar – om du vil kan du kalle meg IT – og jeg har lyst til at det skal bli enklere for kunstnere å realisere drømmen sin.

Å bli god på å lage kunst, finne din egen greie, stille ut kunst og selge kunst krever mye eksperimentering og research på veien, så med Kunstnerspire.no vil jeg lage den guiden jeg selv skulle ønske jeg hadde hatt da jeg startet med kunst.

Mye kommer til å være egne erfaringer, og etterhvert vil jeg også innhente informasjon og meninger fra andre kunstnere og folk i kunstmiljøet slik at du får best mulig svar på det du lurer på om å være kunstner.

Når jeg ikke skriver blogg lager jeg kunst (www.ithammar.no), og er med på å drive Galleri Kunstgress (www.gallerikunstgress.com) i Grønnegata 4, Oslo.

Ta gjerne kontakt og send inn spørsmål eller forslag til temaer om du føler for det! :)

– IT

Adresse: Totenvegen 803, 2848 Skreia
Telefonnummer: 41410239
on.eripsrentsnuk@tsop
By: Skreia
Rute: Totenvegen 803
Postnummer: 2848


Nærliggende lignende selskaper
I. T. Hammar - Malerier og tegninger I. T. Hammar - Malerier og tegninger 989 meter Verden utenfor og på innsiden
Totenvika galleri og kulturkafe Totenvika galleri og kulturkafe 3 km Trivelig betjening og god mat. Og overrasket da man også kunne få glutenfritt brød. T...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler