facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kverneland Bil Volvo i Bilhuset

Kverneland Bil Volvo i Bilhuset

Info

Kverneland Bil Volvo i Bilhuset på Forus. Nye biler, pent brukte biler, og verksted hvor du får din egen personlige servicetekniker for et trygt bilhold.



"Vi selger nye og pent brukte Volvoer. Vi har autorisert merkeverksted og delelager for Volvo. Som en del av Bilhuset tilbyr vi også smart repair og glassreparasjoner, reparasjon av karosseriskader, lakkskader og dekkhotell."
Adresse: Vestre Svanholmen 9, 4313 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 51810500
By: Sandnes
Rute: Vestre Svanholmen 9
Postnummer: 4313


åpningstider

Mandag: 08:30 - 16:30
Tirsdag: 08:30 - 20:00
Onsdag: 08:30 - 16:30
Torsdag: 08:30 - 16:30
Fredag: 08:30 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: kverneland bil bryne, kverneland bil verksted, kverneland bil trondheim, kverneland bil leasing, kverneland bil åsane, volvo mariero, kverneland bil billingstad, volvo forhandlere i norge
Anmeldelser
Det ganske dårlig opplevelse, jeg har kommet hente bilen og måtte vente på verkstedet 25 minutter. Jeg forstår ikke hvorfor måtte jeg ventet på akkurat denne personen som fikset bilen. Hvorfor ingen andre kunne ikke ta betaling?
Kan ikke stole på service som utføres da man nen få måneder etter service får underkjent bilen på EU kontroll. Ikke noe anmerkning på service om noe problem. Verkstedet svarer ikke på henvendelsen for å få en forklaring. Fikk tilbakemelding fra verkstedet til slutt på henvendelsen som ordnet opp.
Kort og godt useriøs aktør i markede, er bare å holde seg unna Kverneland Bil om man vil ha trygt bilhold. Elendig kundeservice og selgere. OBS! drar man til østlandet og handler ny bil der sparer man 15.000kr :.De tjener så godt på blåøyde stavanger folk at de gir blaffen.
Fine lokaler hvor det står myyyye kjekt.
Jeg var inne med min Volvo,for oppgradering av softwaren.Meget god service.
Fantastisk hyggelige ansatte og service!
Kun positive erfaringer som volvo-eier.
Alltid hyggelig, imøtekommende og super service kundemottak, bilselger og personlig mekaniker. Kjøpt bil 3 ganger fra Volvo Kverneland på Forus, og anbefaler de på det varmeste. Blir bil neste gang herfra også, med et fortsatt langt og godt kundeforhold. Godt jobbet, og takk for innsatsen.
Kjempe service veldig fornøyd. Anbefales
God rask og profesjonelt. Rask hjelp med ordne volvo on call tjenesten også :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kverneland Bil Volvo i Bilhuset med offentlig transport


Vestre Svanholmen 350 meter
21
28
67
X30
X71
X73
X74
X76
X77
X79
Koppholen øst 390 meter
21
28
67
X30
X71
X73
X74
X76
X77
X79

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler