facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kverneriet Majorstua

Kverneriet Majorstua

Info

Monday 16.00 to 22.00
Tuesday - Friday 11.00 to 23.00
Saturday 12.00 to 23.00
Sunday 12.00 to 22.00

During easter we will be closed from the 18th to the 22nd, and back to normal from the 23rd.

Historie

We are stoked that so many of our awesome guests want to come visit us each day – but unfortunately we can not accommodate all requests. Our inbox and phones are a bit overwhelmed at the moment so it may take us up to 48 hours to answer any booking request. Therefore we have chosen to open upp half of our tables for drop-in guests only – so feel free to pop-on-by!

We can not take any bookings over 16 people at the moment – but working on to be able to do so soon again.

For bookings:
906 00 333



"Kverneriet is a chef-driven restaurant focusing on unique burgers and beverages, set in a trendy environment with a relaxed vibe. Our menu showcases juicy, unique burgers, inspired by a mix of cultures and created using only the highest quality and freshest ingredients. We offer a contemporary cocktail list and carefully-selected beverage menu with some of the most exciting wine and beer suppliers in the world.We serve our guests a personal experience, professionally, authentically, and always happily."
Adresse: Kirkeveien 64b, 0364 Oslo, Norway
Telefonnummer: 90600333
By: Oslo
Rute: Kirkeveien 64b
Postnummer: 0364


åpningstider

Mandag: 16:00 - 22:00
Tirsdag: 11:00 - 23:00
Onsdag: 11:00 - 23:00
Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag: 11:00 - 00:00
Lørdag: 12:00 - 00:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: kverneriet solli meny, kverneriet glutenfri, kverneriet solli telefon, kverneriet solli take away, restaurant majorstua, burger oslo, kverneriet solli åpning, spise solli plass
Anmeldelser
Veldig imøtekommende og hyggelig personale. Fikk bord på galleriet med fin utsikt utover restauranten. Vi bestilte smoking gunn burgeren og parmesan fries. Som dipping ordnet de bbq saus selv om dette ikke sto på menyen. Vi prøvde deres lokale kverner IPA som trygt kan anbefales til burgeren. God atmosfære i restauranten gjør at man gjerne kommer tilbake. Vi fikk god oppfølgning av vår servitør som ofte stakk huet innom bordet vårt bare for å høre hvordan det gikk. Her kommer jeg garantert til å dra innom igjen ved en senere anledning
En magisk hamburger opplevelse på Majorstua eller som vi som er fra Oslo 3 - Majorstuen, som det egentlig heter. Nydelig service oo oppfølging, men kanskje litt dyrt? Men - slikt er vel markedet i september 2022. Bilder er fra 3 tomme tallerkener fra et nydelig måltid.
Andre gangen vi spiser her, første gangen fornøyd, men denne gangen var det ikke bra desverre, vi fikk ikke det vi bestilte på den ene Burgeren, vi sa ikke ifra dette når vi fikk maten men var allikevel påført regningen så vi betalte for mye, i tillegg så var osten på min kald og lite smak i kjøttet. Kyllingvinger var gode men tørre i kjøttet , så tydeligvis varierende kvalitet her både på mat og service. Så 4 stjerner første tur og bare 2 nå.
Det var en merkelig oppplevelse. Selv om det nesten ikke var gjester i lokalet ble vi henvist til et dårlig bord, fordi alle andre bord var reservert. Vi var der i nesten 2 timer, og det var ingen som kom som hadde reservert. Det var også begrenset kunnskap om mat og øl. Burgerene var gode, men den gleden forsvant i opplevelsen av uerfaren betjening som ikke hadde sin beste dag på jobb selv om de prøve å gjøre sitt beste. Håper ledere setter av mer tid til opplæring, for dette var nok ikke en god opplevelse hverken for kunder eller betjeningen.
God mat, men utrolig dårlig service. Ventet først lenge i døra, på at servitøren skulle komme og vise oss bordet vi hadde booket. Deretter ventet vi i 1 time på å forrett. Servitøren gikk forbi bordet gang på gang, men fulgte ikke opp. Alle rundt oss kom og dro og ble servert. Etter at forretten om sider kom måtte vi igjen vente lenge på hovedretten. Servitøren beklaget og sa vi skulle få 30% avslag, men vi fikk 20%.
Hyggelig atmosfære selvom det var trangt om plassen. Veldig trivelig servitør gjorde at vi fort fant oss til rette. Burgerne var saftige og perfekt stekt, og med godt tilbehør så var det et godt raskt måltid. Perfekt plass for uformelle treff og samvær.Mat: 5/5
Bra og effektiv service med hyggelig personale, maten er smakfull. Trekker ned pga unødvendig høy og dårlig? bakgrunnsmusikk som gjør det vanskelig å kommunisere. Hvorfor ikke bare skru av høyttalerne i 2 etg.
Veldig gode burgere! Når jeg tenker meg om var det den beste burgerrelatert smaksopplevelse på mange år En av oss hadde ribs og han var også meget fornøyd. Hyggelig personale har de også.
litt kjipt at betjeningen ikke skjønner, "kan vi få regningen", men må si "can vi have the bill". akkurat grunnlegende som hei, hade, kan vi få regningen bør kunnes av betjeningen på et sted som heter Kverneriet. ellers var alt topMat: 5/5
Veldig hyggelig personale. Burgerne er veldig gode, men mangler det lille ekstra for å nå helt opp til full pott.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler