facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kvikk Eksos og Bilservice

Kvikk Eksos og Bilservice

Info

Kvikk Eksos og Bilservice er eksperter på eksosanlegg, og tilbyr service, reparasjon, styling og salg av eksosanlegg i Fredrikstad i Østfold.

Historie

Kvikk Eksos startet opp våren 2010. Vi holder til i Fredrikstad i Østfold. Hos oss er kunden i fokus. Hos oss får du den hjelpen du trenger, og til en konkurransedyktig pris.

Vi har tilsammen 30 års erfaring. Vi reparerer og bygger alle typer eksosanlegg. Hos oss får du gratis sjekk av eksosanlegg og time på dagen!

Vi har egen bøyemaskin for produksjon av eksosanlegg til veteranbiler.

Besøk vår hjemmeside http://www.kvikkeksos.no



"BILVERKSTED I FREDRIKSTAD I ØSTFOLDHos oss er kunden i fokus. Hos oss får du den hjelpen du trenger, og til en konkurransedyktig pris. Vi har egen bøyemaskin for produksjon av eksosanlegg til veteranbiler.* Bilverksted med solide tjenester* Standard eksosanlegg* Skreddersydde eksosanlegg* Reparasjon av eksosanlegg* Eksoshaler og styling* Bøyer eksosrør fra 1,5” til 3”* Gratis sjekk av eksosanlegg* Pakninger og oppheng til eksosanlegg* Katalysatorer* Oljeskift* Bildeler* Karosserideler* Bilbatterier* Dekkskift* Girkasseflushing* Vakttelefon* Rustsveising* Bytting av bremser* Bytting av register rem* Polering av lykter"
Adresse: Østkilen 2A, 1621 Gressvik
By: Gressvik
Rute: Østkilen 2A
Postnummer: 1621


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Anmeldelser
Et fantastisk sted som yter god gammeldags service og som forsøker å gjøre reparasjoner rimeligere med å fikse det som er ødelagt eller finne brukte deler fremfor uten videre bare bestille nytt.
Kan ikke få skrytt nok av de hyggelige folka der!!!! De fixa min bil enkelt og greit!! Makan til service de utfører,det er mere enn jeg har vært borti!!! De skal ha en stor stjerne i boka mi!!!
De fikset et fleksibend på eksosen på min Audi. Det var mye ekstra arbeid i forhold til det de trodde, men de fikset jobben til avtalt pris, og med meget godt utført arbeid. Anbefaler absolutt dette verkstedet.
Kjapp og bra service. Første gangen jeg har opplevd billigere priser enn forespeilet på et verksted :-D
Hyggelige folk og forholde seg til.God kompetanse og flinke til og forklare feil og mangler.
Den mest møkkete verksted jeg har sett i mitt liv.
Flinke folk, rimelige priser, fleksible og veldig god service!
Kjempebra på pris,hyggelig eier og betjening
Flott service og kjempe hyggelige gutter :
God service. Veldig bra.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kvikk Eksos og Bilservice.

Gressvik ombygging av biler

åpningstider, plassering. Østkilen 2A gressvik karosseriverksted kart bykart, satellitt visning. Kvikk Eksos og Bilservice adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kvikk Eksos og Bilservice. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kvikk Eksos og Bilservice med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler