facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kviltorp Camping

Adresse: Fannestrandvn.140, 6419 Molde, Norway
Telefonnummer: 71211742
By: Molde
Rute: Fannestrandvn.140
Postnummer: 6419


Nærliggende lignende selskaper
Kviltorp Camping Kviltorp Camping 0 meter Flott campingplass liggende litt utenfor Molde sentrum. Godt utbygd og tilrettelagt ...
Anmeldelser
Fin plass ja.
En veldig fin Camping spesielt for bobiler. Nærliggende til offentlig badeplass med mange fine sletter til å sole seg på.
Supert sted! God service, fin utsikt, rent og pent. Kjøkken, TV rom, vaskerom og flotte sanitær anlegg. Anbefales.
Strålende camping. Fantastisk service, fine plasser og alltid like rent og ryddig uansett hvor fullt det er. Kanskje den beste plassen jeg har bodd på noengang.
Meget fin camping. Til tross for at alt var fullt og vi måtte ta til takke med å stå innimellom hyttene, mener vi allikevel at vi fikk en av de fineste plassene på campingen.
Fantastisk flott camping. Sanitæranlegg er nytt, rent og velholdt. Ypperlig plassering for bobil, rett ut mot vannet. Betjening er hyggelig og imøtekommende. Hit kommer vi gjerne tilbake.
Flotte plasser ved vannet. Kort vei til strømsøyler med lys. Fin og ren plass. Fine og rene toaletter/dusjrom med. Hyggelig service også. Fin plass for tømming av bobil.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler