facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kvinesdal, Sirdal og Flekkefjord Demensforening

Kvinesdal, Sirdal og Flekkefjord Demensforening

Info

Demensforeningen vil spre informasjon og kunnskaper om demenssykdommer, tilbud som finnes og rettigheter.

Historie

Mai 2015 ble startet opp en lokal demensforening under Nasjonalforeningen. Den heter Kvinesdal, Sirdal og Flekkefjord demensforening. Dette er en møteplass for pårørende, helsepersonell og andre med interesse for demens og demensomsorg. Det er også et sted der en kan finne informasjon og kunnskaper om sykdommen. Målet er å tilrettelegge for at personer med demens skal fortsette å ha en verdig og meningsfull hverdag. Dette er en frivillig organisasjon der målet er at samfunnet skal være best mulig forberedt til å møte et økende personer med demens i årene som kommer.
Vi trenger medlemmer som enten kan være aktive eller støttemedlemmer, til å hjelpe oss i det viktige arbeidet. Som medlem får du medlemsbladet "Hjerte og Hjerne" to ganger i året. Medlemskontingent er kr 350,-. Familiemedlemskap kr 500,-.

Vår oppgave

Målet med demensforeningen er å tilrettelegge for at personer med demens skal fortsette å ha en verdig og meningsfull hverdag. Dersom du selv er rammet av demens, eller er pårørende til en som har demens, kan du ha stor nytte av å bli med i en demensforening.

Etikett

Line Daastøl er leder i Kvinesdal, Sirdal og Flekkefjord demensforening. Siv Galdal Olsen, Brit Olimstad og Anne Sofie Stegemoen er også med i styret i demensforeningen. Dersom en lurer på noe kan en kontakte følgende:
Line Daastøl tlf 95 72 12 86 / e-post: [email protected]
Siv Galdal Olsen tlf 97 73 31 66 / e-post [email protected]
Anne Sofie Stegemoen tlf 97 51 26 45 / e-post [email protected]

Adresse: Øvre Høgåsen 7, 4440 Tonstad
Telefonnummer: 97512645
on.oohay@omegetsa
By: Tonstad
Rute: Øvre Høgåsen 7
Postnummer: 4440


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler