facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kvinnherad kajakksenter

Kvinnherad kajakksenter

Historie

Kvinnherad Kajakksenter er ein familiebedrift som tilbyr ulike kurs, guida turar og utleige av kajakk og utstyr.
Vi vil gjennom vårt senter tilby andre muligheten til å oppleve den fantastiske skjærgården vi har rundt oss, og den unike muligheten til naturopplevelsen som padling kan gi.

Kvinnherad Kajakksenter har Sunde Båthavn som et aktivitetssenter og i tillegg naust i Bjellandshavn, dette er to nydelige naturhavner i le for vær og vind. Sunde er et utgangspunkt for fine padleopplevelser med en fantastisk skjærgård med store og små øyer, sandstrender, idylliske rasteplasser, bukter og trange sund og et rikt dyreliv.
Prøv oss, du vil ikkje angre.


Informasjon om utleige, kurs og turer me tilbyr sommar og haust 2017:

Introkurs som varer 3-4 timer. I dette kurset lærer du det mest elementære sikkerhetsmessige i kajakk og enkle padleteknikker og gjennomgang av redning i kajakk. (kr 800 ink. alt av utstyr)

Nybegynnerkurs som varer 16 timer (går over to dagar). Kurset gjer nødvendig opplæring for å gjere padling til ein trygg aktivitet. På dag to av kurset padler me oss ein tur i skjærgården og finner roen i kajakken med rasting underveis. (kr 2000 ink.alt av utstyr)

Oppfriskningskurs på ca 3-4 timer. Dette kurset er for dei som har gått intro/nybegynner fra før av og ønskjer oppfriskning av padleteknikk og redningsøvelser med ein liten tur i skjærgården og øvelser underveis. (kr 500 ink. Alt av ustyr)

Vi tilbyr guida kajakkturer for grupper eller bedrifter med litt valgfritt opplegg rundt, etter behov og ønske.

Det er og mulig til å leige kajakker og utstyr (enkle og dobbelkajakker).

Etter gjennomført kurs hos oss blir ein registrert i Norges kajakkforbund og får eit våttkort. Dette kortet fungerer som eit sertfikat og er obligatorisk fleire steder for å kunne leige kajakk. (Det koster 100kr for å bli registrert å få våttkortet)

Ta kontakt for interessse eller spørsmål!
Tlf: 99 46 08 79

Adresse: Vardhaugen 23, 5450 Sunde, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 99460879
By: Sunde
Rute: Vardhaugen 23
Postnummer: 5450


Nærliggende lignende selskaper
Sunde Eigedom Sunde Eigedom 2 km Kjøp, salg og utleie av eiendom. Sunde Industriområde 6, N-5450 Sunde. Tlf.: +47 45 4...
BKS Industri As BKS Industri As 2 km BKS Industri AS ble etablert i 2008 og leverer tjenester og produkter til skip, offsh...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler