facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kystmuseet i Sogn og Fjordane

Kystmuseet i Sogn og Fjordane

Info

Ei side for deg som er oppteken av kystkultur. Her kan du følge med på aktuelle hendingar og få informasjon om arrangementer vi har på programmet. På søndagar har vi ope frå 12 til 15, med kafe og aktivitetar for barn.

Adresse: Brendøyvegen, 6900 Florø
Telefonnummer: 57742233
By: Florø
Rute: Brendøyvegen
Postnummer: 6900



relaterte søk: musea i sogn og fjordane, kystmuseet bergen, kystmuseet hitra, kystmuseet øygarden
Anmeldelser
Fint lite museum med forskjellige utstillinger som forteller historien om hvirdan livet pp kysten gar vært opp igjennom tidene samt selvfølgelig en god del lokalhistorie. Endel båter er kommet inn under tak så en kan studere de på nært gold, fascinerende. Det er også et lite petroleums museum ved siden av som forteller litt om plattformene utenfor Florø. Uteområdet er fantastisk med stier, bruer, sitteplasser og gapahuker. Veldog flott å spasere rundt og evntuwllt ta seg en piknik ved stranda. Liten enkel kafe som har det mest nødvendige.
Koselig og fint museum. Fine aktiviteter for barna og geiter å kose med. Escape rom for de som tør det.
Ikke så altfor mye å se men greit nok.
Et av de mest interessante Kystmuseene, spesielt den rikholdige båtavdelingen.
Godt bevart kyst og Florø historie. Artig å se hva som var for mange år tilbake.
Har aldri fått så mye igjen for en museumsbillett. Interessante samlinger med god informasjon, og en veldig interessant kunstutstilling. Personalet var gjennomført hyggelige og tok selv kontakt for å fortelle om det vi så. Til og med et lite kurs i lafting fikk vi med oss, fordi to kursdeltagere tok seg tid til å vise hva de holdt på med. Omgivelsene er idylliske.
Veldig interessant å se hvordan de hadde det før. Er man i Florø må man besøke dette museet.
Velig flott og verdt pengene. Men skulle ønske det var mer engelsk oversettelse for dem som ikke kan Norsk.
Å kjøre bil hit med lengde over 8 m og bredde over 2,3 m frarådes. Museet fortjener en bedre adkomst vei, og ikke minst bedre veimerking. Google maps fant veien for oss.
Museet er ganske greit , men ikke for mye historie , men ok med et besøk.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kystmuseet i Sogn og Fjordane.

Florø kunstgalleri

åpningstider, plassering. Brendøyvegen florø museum kart bykart, satellitt visning. Kystmuseet i Sogn og Fjordane adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kystmuseet i Sogn og Fjordane. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kystmuseet i Sogn og Fjordane med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler