facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lørdagsmarkedet i Larvik

Lørdagsmarkedet i Larvik

Info

Midt på Torget i Larvik er det startet et lørdagsmarked. Gjør et kupp på klær, interiør, møbler++. eller kos deg med kaffe, vafler og brus.

Historie

Midt på Torget i Larvik er det startet et lørdagsmarked. Der kan du gjøre et kupp på klær, interiør, møbler etc. Det finnes også masse ekte håndverk. I tillegg har vi en kafé som serverer nydelige vafler, kaffe og brus.

INFO:
For deg som ønsker å ha stand hos oss, så koster dette et fast beløp på 100 kr for hele standen. Du må da sende oss en melding i innboksen, så avtaler vi videre derfra. Bord/stativ o.l må dere medbringe selv.

Adresse: Torget i Larvik, 3256 Larvik, Norway
By: Larvik
Rute: Torget i Larvik
Postnummer: 3256


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lørdagsmarkedet i Larvik.

Larvik marked

åpningstider, plassering. Torget i Larvik kart bykart, satellitt visning. Lørdagsmarkedet i Larvik adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lørdagsmarkedet i Larvik. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lørdagsmarkedet i Larvik med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler