facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Læringsverkstedet Grandehagen barnehage

Læringsverkstedet Grandehagen barnehage

Info

En privat bhg med 56 heldags plasser for barn i alderen 0-6 år. Vi befinner oss på Eydehavn på vei ut til naturskjønne Buøya.
Åpningstid er nå 06.30-16.45

Historie

Tre av våre verdier er: Anerkjennelse, trygghet og arbeidsglede og disse danner utgangspunktet for det pedagogiske arbeidet.
Vi har et flott uteområde som vi bruker hele året både til frilek, undring og læring.
Vi bruker mye kunst som virkemiddel til å nå vårt hoved mål som er :" At barn skal få utviklet sin sosiale kompetanse og på denne måten bli sosialt handledyktig. Med dette så menes blant annet at de skal tørr å meddele andre sine tanker og følelser.
Kompetanse heving er en naturlig del av vår hverdag og det settes av penger i budsjettet hvert år til å berike personalets faglige kunnskap.
2013 er det lederrollen som er i fokus og de pedagogiske lederne hadde et todagers seminar der deres lederrolle hadde fokus og Tommy Nordang ledet oss gjennom to innholdsrike dager. Vi skal ha to slik dager i løpet av høsten også.
Du er velkommen til å besøke vår hjemmeside som blir oppdatert hele tiden med bilder og opplevelser på www.grandehagen.no

Vår oppgave

Alle barn som går i Grandehagen skal få stimulert sin sosiale kompetanse og styrke sin selvfølelse og selvtillit og på denne måten bla bli sosialt handledyktig.



"Vi er en barnehage som vil at de barna vi møter i vår hverdag, fullt ut skal oppleve og forstå hvor viktige de er. Hvert enkelt barn gir oss mulighet til å formidle med smil, klemmer og mange gode ord, hvor verdifullt det er.Vårt mål er at alle barn skal bli sett, hørt og tatt vare på. Det er slik hele vårt pedagogiske konsept er blitt til. Med lekende læring, samspill og mestring skal vi gi barna grunnlag til å utvikle seg."
Adresse: Skoleveien 12, 4810 Eydehavn, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: 37030346
By: Eydehavn
Rute: Skoleveien 12
Postnummer: 4810


åpningstider

Mandag: 06:30 - 16:45
Tirsdag: 06:30 - 16:45
Onsdag: 06:30 - 16:45
Torsdag: 06:30 - 16:45
Fredag: 06:30 - 16:45


relaterte søk: barnehage nedenes, strømmen barnehage arendal, barnehager tromøy, rykene barnehage, barnehager arendal, arendal kommune barnehage, nidelvåsen barnehage, sjiraffen barnehage arendal
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler