facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Låsesmed E. Haugan AS

Låsesmed E. Haugan AS

Info

Låsesmed - TrioVing Sikkerhetssenter i Horten og østlandsområdet.
Medlem av Norske Låsesmeder.



"Vi dekker både privat- og bedriftsmarkedet og tar alt fra små oppdrag til store prosjekter i Vestfold og deler av Buskerud. Vi har også stadig oppdrag i Asker, Bærum og Oslo osv.En av våre dyktige montører/låsesmeder monterer gjerne din Yale Doorman.Besøk også vår hyggelige innholdsrike butikk. Vi har gratis parkering i bakgård eller i gatene rundt."
Adresse: Storgata 66, 3181 Horten
Telefonnummer: 33049594
By: Horten
Rute: Storgata 66
Postnummer: 3181


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Anmeldelser
Grei forretning stort utvalg og god service
Knallgod service! Bestilte ny lås med montering, og gutta stod på døra samme dag! Raske svar på epost, rask og god service, og meget hyggelige folk! Over all forventning! Anbefales på det sterkeste!!
Fantastisk. Utmerket service, rask utført montering, opplæring i bruk av app og ikke minst kvikk respons når det oppsto et problem som måtte følge opp. Anbefales på det varmeste. Hilsen ny Yale doorman eier i Horten
Jeg mistet lommeboken og den ble dessverre funnet av en tyv som shoppet masse med kortet mitt. Tanken på at en tyv hadde både nøklene OG kortet mitt var ubehagelig, så jeg ringte låsesmeden, og fikk inntrykk av at de egentlig ikke hadde tid i dag, men de klarte å skvise inn en låsbytting likevel og tok meg veldig på alvor! Noen få minutter etter samtalen, var de på plass. Alle som deltok i prosessen var veldig hyggelige, så jeg er kjempefornøyd.
Tok et par forsøk men fikk filet riktig til slutt. Mulig det var litt stiv pris på 280kr for en nøkkel men uansett super service og kjempe hyggelige folk!
Dyktige folk. Mye kunskap. Og god kundeservice
Veldig god service! Raskt på plass, og til og med ryddet opp etter seg! Kan absolutt anbefale Låsesmed Haugan!
Kjempegod service. Hyggelig betjening.. Kommer tilbake. ;
Veldig dyktige og hyggelige folk som får jobben gjort når de skal og som avtalt. Veldig fornøyd.
Litt dyrt men svært god på service. Gode fagfolk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler