facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for La Baguette

La Baguette

Historie

La vie est court, la baguette est longue

Adresse: Guldlisten 35, 3048 Drammen, Norway
Telefonnummer: 98287248
By: Drammen
Rute: Guldlisten 35
Postnummer: 3048


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 19:00


relaterte søk: la baguette kalorier, baguetter lillestrøm, la baguette oslo, baguetter bergen, la baguette franchise, upper crust oslo s, la baguette jobb, cafe farmandstredet
Anmeldelser
Betjeningen hadde tjent mye på å smile og være imøtekommende. Kylling&avokado baguetten hadde kun 2 skiver avokado, som heller ikke var modne. Men god kaffe!
Nydelige tunfisk baguetter :
Nydelige baguetter der
Ikke et smil å få og ble totalt ignorert, ansatte gikk rett forbi meg når jeg stod og ville bestille 2 ansatte. Dette er ikke første gang.. :
IKKE spis her. Fikk muggen paprika i salaten. Når jeg sa ifra så ble betjeningen sur og mente vi bare kunne ta ut paprikaen. Når jeg sa det ikke var aktuelt og jeg ikke ønsket å spise der, ble det himling med øyne og frekke komentarer. Muggen paprika fra samme beholder ble solgt ut til kundene etter meg.
Elendige bemanning/ service og føler appsolutt ikke standaren til andre la baguett. Søple sted!!
Makan til potte sur betjening uten giv. Ikke behandle pålegget som du har betalt det selv og er du sjuk så hold deg hjemme.
alltid sinnsykt sur betjening.
Lite kunde og serviceorienterte ansatte. Maten er ikke god. et smil og behjelpelighet hadde ikke gjort noe! Bytt eier, ansatte ellers kan dette stedet legges ned for min del. Har gitt opp på dette stedet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon La Baguette. Guldlisten 35 kart bykart, satellitt visning. La Baguette adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på La Baguette. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om La Baguette med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler