facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for La Luna

La Luna
Adresse: Storgata 6 Jessheim Storsenter , Ullensaker 2050, NO
By: Ullensaker
Rute: Storgata 6
Husnummer: Jessheim Storsenter
Postnummer: 2050


åpningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-19:00

Anmeldelser
Veldig hyggelig og imøtekommende eier! Resultatet gikk over all forventning kunne ikke engang se hvor reparasjonen var gjort på den ene vesken - den så helt ny ut. Kommer uten tvil til å benytte meg av La Luna igjen. Anbefales!
Knallbra jobb! Reparerte Mulberry skuldervesken min og den ble helt lik som ny. Kjøpte en flott lommebok i skinn i samme slengen til en helt overkommelig pris. Anbefales!
Intim butikk. Nå i lysere lokaler, men samme sjarm.
Fantastisk service, alltid godt humør og fantastisk arbeid!!
Fantastisk service. Var der for å skifte glidelås på skinnskjørtet mitt, skredderen mente det ikke var nødvendig og fikset glidelåsen med verktøyet sitt på under 1 minutt. Her skal definitivt komme tilbake
Veldig god service såfremt du er klar på hva du ønsker. Fører alt man trenger til lærarbeid og er behjelpelig som en god håndverker skal være.
God kvalitet på arbeidet av dyktig håndverker. Fixer skinnvesker tilbake til orginalutgaven med gode reparasjoner. Anbefales!
Fantastisk arbeid og service! Jeg reparerte en skinnjakke og en veske, og kunne ikke vært mer fornøyd. Kunnskapsrik, vennlig og dyktig. Jeg kommer ikke til å levere noe et annet sted igjen. Anbefales på det varmeste.
Kjempegod service, utrolig flink og kunnskapsrik, og ikke minst veldig hyggelig. Vil anbefale alle jeg kjenner å dra hit.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon La Luna.

Ullensaker juicebarer og smoothier

åpningstider, plassering. Storgata 6 ullensaker kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Jessheim Storsenter hvordan komme seg rundt. La Luna adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på La Luna. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om La Luna med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kaffemakeriet Kaffemakeriet 39 meter Minste store isen ever!
Starbucks Starbucks 42 meter Oversatt av Google Jeg har aldri møtt slike frekke mennesker, uprofesjonelle, uhøflig...
Starbucks Starbucks 7 km
Starbucks Starbucks 7 km
Parken Parken 7 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler