facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for La Paz Grill

"Pizza, burger & kebab på Sofiemyr! Bestill på vår nettside, eller last ned vår app!"
Adresse: Flåtestadveien 3 , Oppegård 1415, NO
Telefonnummer: 66 99 50 00
By: Oppegård
Rute: Flåtestadveien 3
Postnummer: 1415


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-23:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 11:00-23:00
Søndag: 11:00-23:00


relaterte søk: la paz greverud pizza, la paz restaurant, la paz son, la paz drøbak, sofiemyr kiosk og grill, oppegård pizza, kolbotn grill
Anmeldelser
Bestilte barbequeburger. Hørtes godt ut med barbequesaus og løkringer. Dette er kanskje den verste burgeren jeg har smakt noen gang. Jeg fikk ikke med løkringer, brødet er tørt som fy og smaker mugg og helheten er jo bare forferdelig. Pommes frites var godt da, så det er det som blir middagen for 130 kr i dag!
Bestilte 2stk medium-store pizza via Foodora fra denne restauranten. Jeg bestilte uten løk og sjampinjong på den ene, men det var det jo selvsagt på. Greit nok, kan plukkes av Tok 40min å få levert etter bekreftelse på at den var på vei. Sjåfør unnskyldet med at han ikke fant adressen. De har både adressen og telefon nr, men de tok heller ikke det bryderiet å ringe meg engang. Pizza var blitt kald og noe seig og skorpen var som knekkebrød. Jeg har bestilt fra mange restauranter via Foodora uten å sende negative omtaler, men aldri vært så misfornøyd som nå og tok jeg meg tid til å skrive. Tenkte å gi 1 stjerne, men ga 2stjerner med tanke på at pizzaen tror jeg kunne vært god, hvis den var levert litt varm i beste fall varm. Men det vil jeg nok ikke få oppleve.
I ordered a pizza without sauce due to allergies. But despite my request it was made with sauce. This is irresponsible and they do not want to refund money for it. Jeg bestilte en pizza uten saus på grunn av allergi. Men til tross for min forespørsel ble den laget med saus. Dette er uansvarlig og de ønsker ikke å refundere penger for det.
Har spist både kebab og pizza her maaaange ganger før,men sist jeg spiste her nå for 1 uke siden så var pizzaen som knekkebrød og en varm drikke ved siden av. Dette var min siste gang her :/
Mine personlige kokker i nærmiljøet, hvorfor gå på the Thief eller reise helt til Danmark for å spise på Noma når man kan få disket opp lokale kebab-/burger-/kyllinglår-kunster.
Vi reiser litt for pizzaen deres. Så god og mettende. Pizzaen har rikelig med tilbehør. Og prisen er veldig kunstig. Bestilte en pepperoni+ Aladdin+1,5 l drikke, og alt kom på bare 349kr.
Disse pommes var så crispy, og gode ikke noe hengi g med hodet hør om du vil ha fries
Helt forferdelig! Alt for mys saus. Vi bestilte cheeseburger hvor er cheesen? Pluss at vi fant hår på frisen Der røyk 210 kroner!!!!!
Maten smakte godt, men fikk ikke det jeg spurte om. Jeg ba spesifikt om cheese Burger med sterk kebab saus. Han begynte å snakke om jalapeno, så sa jeg ikke jalapeno. Sterk kebab saus. Han begynte å bli utålmodig, og sa "vil du ha sterk burger, kan lage det". Så sa jeg "ja, med sterk kebab saus". Når jeg åpna burgern min, så var det fult av jalapeno og INGEN sterk kebab saus. Hvis du skal jobbe for en matsjappe, så må du kunne forstå kundene dine, og du må selv bli fortstått. Skjønte nesten ikke hva som ble sagt, og er tydelig at han ikke skjønte meg heller. Har bestilt dette tidligere andre steder, og har aldri vært noe problem.
God mat servert raskt av hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til La Paz Grill med offentlig transport


Greverud kirke 140 meter
580
81N
84E
L2
Greverud stasjon 200 meter
L2
Greverud stasjon 420 meter
580
81N
84E

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler