facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for La-Sa Båt og Motor AS

La-Sa Båt og Motor AS

Info

Velkommen til vår Facebook side.
Autorisert Volvo Penta Center i Oslo.

Historie

La-sa Båt og Motor er din hovedforhandler innen salg av motorer, service og deler til VolvoPenta, Yanmar og Yamaha i Oslo og omegn.

I tillegg kan vi tilby båtplass og vinteropplag på land eller i bobblehavn, ved vårt anlegg på Vækerø.
Man kan også bestille løft av båten i vår kran som tar inntil 16 tonn.

Vi forhandler det meste innen motor, deler og nødvendig utstyr til fritidsbåter. I vår butikk finner du det viktigste i forbindelse med bruk og vedlikehold av båten.

Våre butikkmedarbeidere har bred kompetanse innen kundeveiledning, og fungerer som både rådgiver og problemløser for fritidsbåtbrukere.



"VELKOMMEN TIL LA-SA BÅT OG MOTOR.VI TILBYR DE BESTE LØSNINGER FOR DEG OG DIN BÅT.Vårt mål er å gjøre en så god jobb for våre kunderat La-Sa og Volvo Penta vil være deres første valg når de skal skaffe seg motorer igjen"
Adresse: Drammensveien 214, 0277 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 24 12 68 80
By: Oslo
Rute: Drammensveien 214
Postnummer: 0277


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: volvo penta deler, service volvo penta
Anmeldelser
Jeg har forsøkt å få svar på om en del jeg hadde kunne brukes eller om jeg måtte bestille en ny av Lasa. Dette har foregått i 3 mnd og jeg har vært der 5 ganger fysisk, ringt inn minst en gang i uka. Sendt mailer hver uke. De sier de har mye å gjøre, og det endte med å ringe en forhandler i Fredrikstad. De svarte på telefon at de skulle sjekke, firmaet i Fredrikstad ringte opp igjen på under 1t og alt var i orden. Lasa har kanskje den dårligste kundeservicen jeg har møtt.
Det er noen år siden jeg sist brukte La-Sa og det er en god grunn til det. Jeg har aldri i mitt liv opplevd dårligere service enn jeg fikk på dette stedet og råder alle til å styre langt unna!!!! Drar heller ut på Holmen eller stikk innom Runes Motorservice på Sjølyst.
Dårligste serviceintstilinga jeg har møtt noen gang. Dro innom dem med en liten båt jeg nettopp hadde kjøpt siden de lå nærmest og tenkte at de kan ikke være like dårlig som Google skal ha de til. Ble bare møtt av folk som ikke var noe interessert i å hjelpe og ble bet om å dra til noen i HØNEFOSS!!!! når vi er i Oslo. De er nok kun interessert i de med store båter med masse penger.
Nå tar det jaggu kaka! Ligger på Oscarsborg og trenger akutt en del. På hjemmesiden og på telefon oppgir de åpningstid 10-14 på lørdager, så avbrytes telefonen. Må sende foreldrene mine ned for å forsøke å få tak i delen. Når de kommer ned står det lørdagsstengt og flere sure kunder står utenfor. På grunn av dette fikk vi heller ikke tid til å finne alternativer. Har trengt hjelp i Oslo et par ganger i det siste. Ikke mulig å ringe dit for å få hjelp. Må reise dit og blir generelt møtt med dårlig service og bomtur. Sånn kan man dessverre holde på når man har Monopol i Oslo.
Fagmessig, hjelpsom og hyggelig hjelp i butikken. De ansatte har gid kompetanse og det er godt vareutvalg. Jeg bruker disse når jeg trenger slitedeler, motorolje og gearolje til Yamaha utenbordsmotor.
Lasashop.no opptrer som bedragere. Forlanger forskudd betaling og jeg betalte med bankort dvs Visa. Bestillte en vare den 28.06 og betalte samtidig kr. 1117,00. Den 06.07 fikk jeg E-post at saken var under behandling. Siden hørte jeg ingenting. Dette var et varmelelement for varmtvann til båten og jeg skulle på båtferie, så delen hastet. Jeg er nå ferdig med ferien og delen er ikke mottatt, nå 3 uker etterpå. Lasashop.no skrev på nettsiden at delen var på lager da jeg bestillte. Har prøvd å få kontakt pr. telefon og E-mail, men ingen kontakt er mulig oppnå med Lasashop.no Jeg oppfatter Lasashop.no forretningskikk som bedragersk. Jeg anbefaler ingen å handle med dem.
Liten butikk med godt utvalg. Priser godt i øvre sjikt av gjennomsnittet. Litt kronglete med parkerings muligheter, og lange køer til tider samt vanskelig å komme gjennom på telefon. Hjelpsom og kompetent personale.
Dette er derverre dyr butikk með dårlig service. Her om dagen tapte jeg 20 000 på at de ikke kunne holde det de lovet.
Sendte mail om en del, etter åpningenstid. Fikk svar seinere samme dag, om at delen lå klar for henting dagen etterpå.
Hyggelig og meget behjelpelig personale. Topp opplevelse ved første besøk. Kommer garantert tilbake.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon La-Sa Båt og Motor AS.

Oslo marinaservicestasjon

åpningstider, plassering. Drammensveien 214 kart bykart, satellitt visning. La-Sa Båt og Motor AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på La-Sa Båt og Motor AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om La-Sa Båt og Motor AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sollerud Båtbyggeri & Slipp Sollerud Båtbyggeri & Slipp 1 km Det er en flott molo rett utenfor med fiskemuligheter og sitteplasser når været er br...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler