facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for La Taqueria

La Taqueria
Adresse: Hesselberggate 2, 3717 Skien, Norway
Telefonnummer: 91744819
By: Skien
Rute: Hesselberggate 2
Postnummer: 3717



relaterte søk: la taqueria bergen, la taqueria san francisco, la taqueria skien, la taqueria skien meny, la taqueria bergen stengt, meksikansk bergen, la taqueria oslo, taco bergen
Anmeldelser
Veldig liten restaurant sentralt plassert i Bergen, men innehar masse sjarm og hurtig levering. Bartender tar alle utfordringer på diverse coctails og da gjerne med Mexican theme. Har ikke prøvd maten, men om den er halvparten så god som coctailene så er det verdt å prøve. Også som Take-away.
Ekstremt gode tacos/burritos! Om du vurderer La Taqueria opp mot los tacos er det ingen tvil. Her er det Ekstremt stort forskjell hvor La Taqueria er Mange hakk bedre, mer autentisk og ekte smak. Her lager de ekte mat mens du kan følge all aktivitet om du vil. Konkurenten gjemmer seg bak en vegg og serverer oppkast. Jeg sliter big time å lage bedre tacos hjemme uansett hvor mye jeg prøver. Svært hyggelig er de også! Håper hele byen besøker La Taqueria og verdsetter den gode maten de serverer!
Vært flere ganger på jobb i Bergen og spist på flere typer restauranter, men dette er den beste maten jeg noen gang har blitt servert, ikke bare i bergen!!! men faktisk så godt at jeg kunne fløyet hit på dagen kun for et måltid, pluss for en betjening!!!
Var i New York tidligere i år og ble hektet på street tacos. Har vært et stort savn, helt til jeg fant dette stedet. Kan sammenlignes med selv de beste stedene i the big apple. Anbefaler virkelig al pastor.
God mat, men litt lite mat mot det ein kan forvente å få på den type matsamanlikna med liknande aktørar med kebab og burritos. Har ikkje testa ut heile menyen så veit ikkje om dette er gjennomgåande. Men det gjeld iallfall enchilladas. Så mi anbefaling er å spørja kor mykje mat den retten du vurderar å kjøpe har før du bestiller, så veit du kva då får, og slepp å verta skuffa og irritert ; Ingen vil bestille det dei trur er middag og ende opp med å vera svolten etter å ete opp maten sin.
Dårligste service jeg noensinne har opplevd på et spisested. Servitøren snakket ikke norsk og var ikke i stand til å operere kasseapparatet. Tilslutt måtte jeg gå uten å få bestille mat. Det er åpenbart at de som driver dette stedet tar det ikke seriøst.
Overraskende bra tacos og burritos servert av en særdeles hyggelig og blid kar. Helt klart et mye bedre alternativ enn konkurrenten LT. Anbefales!
God mat og ganske variert meny når det kommer til meksikansk mat.Mat: 4/5
Kan dessverre ikke huske sist gang jeg har hatt slik dårlig opplevelse på resturant. Jeg skulle feire bursdagen til kjæresten min og valgte dette stedet ut ifra høg rating på google, men etter vi hadde bestilt oppdaget vi at det var kjempe mye fluer overalt i tillegg til at det generelt var skittent. Bestilte Burger, men Fries, guacamoli og lime manglet da dette var inkludert i hamburger menyen. Når vi prøvde å rette på at det stod inkludert fries, så sa servitøren at han skulle sjekke dette, men han forsvant opp og kom aldri tilbake. Maten ble tilslutt tatt tilbake og jeg fikk ny etterhvert, men kjæresten min måtte spise alene og når maten kom på bordet manglet jeg fortsatt lime til maten. Hadde også vært greit å vite at burgeren var medium stekt. Toalettet var også ikke mulig å bruke i kjelleren da det ikke var særlig rent.
Vanvittig god tacos Al Pastor. Har vært flere plasser og spist tilsvarende men her kommer jeg til å dra flere ganger. Greie porsjoner, men du verden så mett du blir av de. Her blir du mett for flere timer! Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til La Taqueria med offentlig transport


Skien Landmannstorget 140 meter
140
185
601
85
92
93
94
95
M1
M1N
M2
M2N
M3
M3N
P4
P5
P6
P7
R1
S11
S12
S14
S17
S18
S19
S2
S22
S6
Ibsenhuset 160 meter
185
M1
M1N
P4
Ibsenhuset 180 meter
Ibsenhuset 200 meter
185
M1
M1N
P4
S11
Liegata 230 meter
85
94
95
M2
M2N
M3
M3N
P4
P5
P6
P7
R1
S17
S18

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler