facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LAGERET-foto, film & event

LAGERET-foto, film & event

Info

Profesjonelt foto- og filmstudio til leie på dags-eller ukesbasis. Industrielt fest, bryllup- og eventlokale for firmaer og privatpersoner.

Historie

I det gamle material lageret på den nedlagte cellulosefabrikken Sødra Cell på Tofte i Hurum, finner dere nå Norges største dagslys studio for foto og film. Studioet er på hele 1100 kvm. Lokalene er delt i to av en vegg/skyvedør. Studio I (sydvendt) er mest rettet mot foto/film, Studio II (nordvendt) mot event. Dette lokalet egner seg dog også godt til film og foto. Event delen er lyddempet. I begge lokalene får man et nydelig sidelys fra de store fabrikks vinduene.
Vi har flere vegger/kulisser på hjul som kan males. Disse kan enkelt flyttes mellom lokalene. I tillegg har vi forskjellige gulv.

Lokalene befinner seg i 2.etasje, men begge lokalene har tilgang på heis. Det er i tillegg en kranheis for frakting av større ting. Av-og pålessing under tak.

LAGERET befinner seg på Tofte i Hurum, en drøy times kjøring fra Oslo og ca.45 minutter fra Drammen.

For mer info, bilder og priser, besøk www.lageretstudio.no

Følg oss også på Instagram @lageretstudio og @lageretstudio_event

Adresse: Østre Strandvei 52, 3482 Tofte I Hurum, Buskerud, Norway
Telefonnummer: +47 920 32 396
on.oidutsteregal@tsop
By: Tofte i Hurum
Rute: Østre Strandvei 52
Postnummer: 3482



relaterte søk: lageret studio bryllup, østre strandvei 52 3482 tofte
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon LAGERET-foto, film & event.

Tofte i hurum film-/tv-studio

åpningstider, plassering. Østre Strandvei 52 tofte i hurum arrangementsplanlegger kart bykart, satellitt visning. LAGERET-foto, film & event adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på LAGERET-foto, film & event. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om LAGERET-foto, film & event med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler