facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Landa Design

Landa Design

Info

Landa Design hjelper deg med å fremheve din bedrift og din kompetanse - ved bl.a. å utarbeide din bedrifts visuelle identet.

Historie

Landa Design er et grafisk designbyrå som jobber med utarbeidelse av logo og visuell identitet for små og mellomstore bedrifter.

En visuell identitet er et hjelpemiddel for å holde en rød tråd i din bedrifts grafiske uttrykk, produkt og tjeneste.

En klar visuell identitet gjør at din bedrift lettere blir gjenkjent og husket.

Hva er bediftens personlighet, verdier og visjoner?
Hvordan vise dette til omverdenen?
Fremstår din bedrift profesjonell og trygg?

Hvordan få folk til å tenke på DIN bedrift, fremfor konkurrentene?

En visuell identitet gjør dette arbeidet mye enklere. Er du konsekvent i hvordan du fremstår, er det lettere å huske deg!

Jeg designer også brosjyrer, plakater, magasin/avis, annonser, presentasjoner, årsberetninger, embalasje, messestands, illustrasjon og web-design m.m.

Trenger du hjelp til å komme igang på Facebook, Instagram og Pinterest? Lurer du på om du har noe å skrive om? Jeg hjelper deg!

Vår oppgave

Landa Design - kvalitet, kreativitet og skaperglede

Produkter

Visuell identitet/grafisk profil, logo, brosjyrer, annonser, plakater, emballasje-design, illustrasjon, web-design, sosiale medier

Adresse: Karmsundgt. 51, 5531 Haugesund, Norway
Telefonnummer: +47 93037280
on.ngisedadnal@tsop
By: Haugesund
Rute: Karmsundgt. 51
Postnummer: 5531


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Landa Design. Karmsundgt. 51 kart bykart, satellitt visning. Landa Design adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Landa Design. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Landa Design med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler