facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Landet for undring og fantasi

Landet for undring og fantasi

Historie

LANDET FOR UNDRING OG FANTASI ligger på Medlien gård, ved Moelv i fristaten Lucky Næroset. Det begynte med at De utenkte tankers tårn i 2001 ble forvandlet fra ei drømmende barnetegning i 1965, signert Hans Kristian, 10 år. Siden har det blitt Arne-stedet (2007), TellUs og U9verset (2008), Livets Scene (2009) og RaReRi (2010).

Landet for undring og fantasi er trolig ett av VERDENS (!! - ja, intet mindre) mest inspirerende arenaer for den som søker en ny tanke. Som skapt for mennesker som tror at det meste og beste ennå er ugjort, og at fantasien er den udødelige kilde til all endring. Hundrevis faregrike og kreative detaljer til undring og glede preger landet – i særdeleshet U9verset og tårnet.

Landet for undring og fantasi kan LEIES. Vi tar i mot grupper fra 5-10 personer opp til 60-70 for omvisning, opplevelsesrike dagsstunder, sosiale kveldsarrangement, rolige selskaper og intime konserter (se Mariannes Friminutt). Tårnet og U9verset kan også leies til egen høyttenkning, kunstnerisk virksomhet ellerkreative oppgaver. Servering ordnes av eier & utleier, U8, oftest levert av Lucky Mat.

U9verset huser også DJUPSKOLEN (se www.djupskolen.no / FB-sida).

Skaperen av det hele, KRUSEDULLFILOSOF HC Medlien, deler sine tanker og historier med deg – enten i lævanes live under et besøk, i en forestilling (les: foredrag) Norge rundt, eller fra bøkene og “Tider er kommet” / se www.tidererkommet.no.

NB! Landet for undring og fantasi leies ut til virksomheter og grupper som HAR en bærekraftig, GRØNN tenkning for framtida – eller som jobber hardt for å FÅ det.Fra før har vi De utenkte tankers tårn (2001) og Arne-stedet (2007). Innimellom alt er Verdensrommet.
Summen blir en makeløs verden – i Ringsaker – på Hedmarken – på planeten Jorden.

Adresse: Fløtlivegen 127, 2390 Moelven, Hedmark, Norway
Telefonnummer: 90146444
on.8u@ch
By: Moelven
Rute: Fløtlivegen 127
Postnummer: 2390


Nærliggende lignende selskaper
Molstad modell & form Molstad modell & form 3 km Molstad modell & form er et moderne modellverksted med lange tradisjoner. Vi kombiner...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler