facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Landhandleriet

Landhandleriet

Info

Spennende landhandel og kafé med kvalitetsmat fra økologiske bønder og mest mulig kortreist. Vi gleder oss til å møte deg!

Adresse: Øvre Smestadvei 1, 0378 Oslo, Norway
Telefonnummer: 40859180
By: Oslo
Rute: Øvre Smestadvei 1
Postnummer: 0378


åpningstider

Mandag: 11:00 - 18:00
Tirsdag: 11:00 - 18:00
Onsdag: 11:00 - 18:00
Torsdag: 11:00 - 18:00
Fredag: 11:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 16:00
Søndag: 11:00 - 15:00


relaterte søk: Eilefs Landhandleri, Gausdal Landhandleri
Nærliggende lignende selskaper
Urtekram Norge Urtekram Norge 2 km Urtekram – alltid økologisk siden 1972 http://www.midsona.no/ https://soma.no/ http:...
Funky Fresh Foods Funky Fresh Foods 5 km Super service! Kan bestille nøttestek og vegisterkaker til jul. Ligger ved Akerselva ...
Økobua Økobua 8 km Mange gode og sunne produkter dels i løs vekt særlig høst,dels i greie små el.større ...
Anmeldelser
En perfekt butikk! Var som å være barn igjen og gå inn i en godtebutikk, men bare enda kulere og mer variable ting som Oslo trenger. Utrolig opplevelse å være inne i en så fin nostalgisk og ryddig kolonial som tilbyr alt man trenger til høyeste kvalitet
Perfekt kombinasjon av kafé og butikk. Deilige økologiske råvarer, og god veiledning av de blide ansatte. Dette er også et sted der du kan roe ned i hverdagen, med noe å bite i, eller kanskje ett glass vin. Slå deg ned, her føler du deg hjemme!
Mer hva som møter øyet. Her er det både en flott kafé med gode retter og nydelig kaffe, så vel som en liten butikk med mange økologiske og plantebaserte produkter som man kan få kjøpt stykkevis eller i mengde uten emballasje. Som f.eks. vaskemiddel, såper og andre forbruksvarer.
Fantastisk nærmiljøskatt oppdaget i dag! Ubeskrivelig god saft og himmelsk banankake! Økologiske varer og såååå hyggelige innehavere. Rett ved myke turstier, Njårdhallen og Makrellvekken T bane. Gjett om vi er faste kunder fra i dag. Vi heier på dere!!
Kjøpte osso bucco kjøtt som er definert som kalvekjøtt. Her var det velvoksent storfe. Normal koketid er 3 timer. Vi kunne ikke vente lenger og måtte velge mellom å servere seigt kjøtt eller å utsette måltidet rundt 4 timer. Heldigvis hadde vi noen gode pølser på lager. Kjøttet kostet over 250 per kilo. Så vet man hvor man ikke går mer!
Veldig hyggelig kombinasjon av kafé og dagligvarebutikk. Hyggelig betjening som er genuint interessert i å selge bra ting. Høy kvalitet på grønnsaker og kjøttvarer, og i tillegg veldig god kaffe, både på kanna og til salgs i form av bønner fra Maridalen kaffebrenneri - anbefales!
Du kan ikke ukehandle her, men det er masse skatter i disker og hyller. Løsvektsystemet skjønte jeg ikke mye av, og her bør betjeningen komme på banen!
Veldig hyggelig plass med supre matvarer og atmosfære. Bruk det - vi trenger slike steder.
Absolutt mitt favoritt spisested. Vennlige ansatte og avslappende atmosfære. Anbefales!
Fikk servert byens beste økologiske surdeigsbrød toast, med ost og pølse og grønt...nam!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler