facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Landmark Autosenter AS

Landmark Autosenter AS er en registrert og godkjent bilforhandler i Bergen. Vi ønsker å redefinere formidlingssalg. Ved å legge fokus på inspeksjon, tilstandsrapporter og garanti gir vi deg som skal kjøpe eller selge bil en smidigere handel uten overraskelser. Vi tilbyr i tillegg tjenester og pakker som gjør at du som selger av bil beholder kjøpsloven på din side.

"Landmark Autosenter AS er en bilforhandler i Fana.Vi tilbyr en mer modulær og sikker bilhandel, både for kjøper og selger, som forsikrer seg om at alle blir fornøyde uten overraskelser etter endt handel. Rett og slett 100% ærlig bilhandel."
Adresse: Smøråsvegen 22, 5238, Bergen
Telefonnummer: +47 4000 2178
on.otuakramdnal@tsop
By: Bergen
Rute: Smøråsvegen 22
Postnummer: 5238


åpningstider

Mandag: 09:00-21:00
Tirsdag: 09:00-21:00
Onsdag: 09:00-21:00
Torsdag: 09:00-21:00
Fredag: 09:00-21:00
Lørdag: 09:00-21:00
Søndag: 09:00-21:00

Anmeldelser
Salgsprosessen var uproblematisk og kontakten var alltid hyggelig og det er god orden i oppgjøret. Grunnen til bare 4 stjerner er at det gis en urealistisk prisantydning på ens bil når en inngår avtale, jeg gikk i fella og trudde på det jeg helst ville høre, så alt i alt var det trygt men 14000 er godt betalt for arbeidet for en salgspris jeg selv hadde oppnådd.
Landmark Autosenter AS med Isak i spissen har virkelig levert service fra første kontakt. Kan varmt anbefale Landmark Autosenter AS og vil uten tvil benytte meg av deres tjenester ved en senere anledning.
Nydelig service, hyggelige og behjelpelige
Super service og flinke selgere, anbefales!
Flinke på bilfotografering, hyggelige priser
God service og fine bilder
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Landmark Autosenter AS.

Bergen bi̇lforhandlere

åpningstider, plassering. Smøråsvegen 22 kart bykart, satellitt visning. Landmark Autosenter AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Landmark Autosenter AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Landmark Autosenter AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler