facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Landnota bar & spiseri

Landnota bar & spiseri

Info

Landnota er et spisested som ligger i vakre Råkvåg på Fosenhalvøya.

Historie

Inne på Salteriet Kulturbrygge finner du ”Landnota bar & spiseri”, et spisested som ligger midt i ”matfatet” i vakre Råkvåg. Her er nydelig utsikt utover sjøen og restauranten har et rustikk uttrykk med lun atmosfære.

Maten på Landnota bygger på norske mattradisjoner og vi etterstreber å bruke lokale råvarer. Hos oss vil du få servert hovedsakelig sjømat som er laget på oppskrifter fra bygdefolket.

I lokalene våre vil du også finne gave- og interiørartikler rettet mot mat og livstil for salg, Her finner man både kortreiste og langreiste produkter i hyllene. Flere lokale leverandører er representert i vårt utsalg.

Her finner du også en utstilling/museum som forteller historien om sildefisket og storhetstiden innen handel og eksport i Råkvåg på tidlig 1900 tall.

Vi arrangerer kurs, konferranse,bursdag, bryllup, konfirmasjon.



"På Salteriet Kulturbrygge finner du Landnota Bar & Spiseri. Her er nydelig utsikt utover sjøen og vakre Råkvåg. Restauranten har et rustikk uttrykk med lun atmosfære. Maten på Landnota bygger på norske mattradisjoner, i hovedsak sjømat, men også andre spennende retter. Vi etterstreber å bruke lokale råvarer.Vi arrangerer kurs, konferranse,bursdag, bryllup, konfirmasjon.Her finner du også en utstilling/museum som forteller historien om sildefisket og storhetstiden innen handel og eksport i Råkvåg på tidlig 1900 tall."
Adresse: Prangveien, 7114 Råkvåg
Telefonnummer: 90994174
By: Råkvåg
Rute: Prangveien
Postnummer: 7114



relaterte søk: Råkvåg restaurant, Marthabrygga Råkvåg åpningstider, Marthabrygga meny
Nærliggende lignende selskaper
Marthabrygga Marthabrygga 108 meter Var en god rekesalat og trivelige damer som jobbet der.
Fiskarheimen Råkvåg Fiskarheimen Råkvåg 484 meter Dette er Facebooksiden for overnattingsstedet Fiskarheimen i Råkvåg. Her forteller vi...
Anmeldelser
Hyggelig betjening, god mat og kulturelle omgivelser satte en flott ramme rundt en topp opplevelse
Utrolig god atmosfære og betjening. Maten smakte fortreffelig. Vi gleder oss til å komme tilbake.
Et kjempekoselig spiseri med superbra livemusikk. Betjeningen og gjestene var kjempekoselige . Hit kommer vi absolutt tilbake
God fiskesuppe og kjøttrett. For lang ventetid etter bestilling, men hyggelig betjening oppveier mye.
Fantastisk flott plass med atmosfære og nydelig mat. I tillegghuser bygget den årvisse Bryggeutstillinga med mye flott kunst og kunsthåndverk.
Fine folk, god mat og god stemning!Mat: 5/5
Havets Festbord 12. mars 2022. En unik kombinasjon av råvarer og smaker. Det beste jeg har opplevd både innom og utom Hoøya.
Veldig koselig og kjempe god mat Super service
Koselig sted, kunne vært flere ansatte, men de som var der var toppers
Nydelig mat, trivelig lokale og og veldig hyggelig vertskap.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler