facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Landsbygalleriet Ringebu

Landsbygalleriet Ringebu

Info

Landsbygalleriet Ringebu er åpent 24 timer i døgnet og 365 dager i året. Fotografene bor i Ringebu med unntak av en gjesteplass som er åpen for alle

Historie

• LANDSBYGALLERIET RINGEBU er lokale fotografer som ønsker å opprette og drifte et helårs- og heldøgnsgalleri i Landsbyen Ringebu for å gi besøkende og innbyggere en kulturopplevelse i sentrum.
• Ca 15 fotografer bosatt i Ringebu får mulighet til å profilere seg på en svært tilgjengelig måte.
• Dette er en bildeopplevelse og en salgsutstilling men også etablering av et fotomiljø og en fellesarena for fotografer i Ringebu.

• Det er en utstillingsplass(130x90 cm) på hvert hus (ca 15 hus) langs landsbyrunda som sammen utgjør landsbygalleriet.
• Hver utstillingsplass ser lik ut med bilde og info om fotograf, bildet og landsbygalleriet.
• Det er en fotograf pr. utstillingsplass. Dette rulleres 1.januar hvert år.
• Hver utstillingsplass kan bli lyssatt for å gi en opplevelse hele døgnet - hele året.
• Bildene skiftes ut 4 ganger pr. år.
• Før ny opphenging av bilder møtes alle 15 fotografene med sine forslag til bilder og blir sammen enige om neste sammensetning av bilder.
• Hver fotograf har sin kontaktinfo på en liten infotavle som henger på hver utstillingsplass. Evt. kjøper av et bilde kontakter fotografen direkte og avtaler videre om det praktisk rundt et kjøp.

VELKOMMEN TIL LANDSBYGALLERIET RINGEBU

Produkter

Alle bildene som stilles ut er til salgs. Du får samtidig med bildeutstillingen en liten og koselig ruslerunde i vår unike landsby med gamle trehus og nisjebutikker som særpreg.



"LANDSBYGALLERIET RINGEBU er lokale fotografer som ønsker å opprette og drifte et helårs- og heldøgnsgalleri i Landsbyen Ringebu for å gi besøkende og innbyggere en kulturopplevelse i sentrum."
Adresse: Jernbanegata 10, 2630 Ringebu
Telefonnummer: 40247797
moc.liamg@eniobit
By: Ringebu
Rute: Jernbanegata 10
Postnummer: 2630



relaterte søk: aktiviteter i ringebu, ringebu turistinformasjon, landsbyen ringebu, hva skjer i ringebu, ringebu markedsforening, ringebu dagene, ringebu sentrum, landsbyrock ringebu 2017
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler