facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Langsetløkka

Langsetløkka
Adresse: Kjelsås , Grefsen 0491, NO
By: Grefsen
Rute: Kjelsås
Postnummer: 0491


Anmeldelser
Fin stor åpen plass
Supert veldig flott plass å går lang tur
Fantastisk sted å sykle
Helt flott sted å dra ut fra, et sted å leke, møtes og nyte Lillomarka. Heldigvis også lite trafikk og parkering her, da det er parkering noen hundre meter unna, ved Oset
Stor åpen slette ved inngangen til Nordmarka, bra utgangspunkt for en skitur. Liten lys løype og treningsapparater med kroppsvekt.
Startpunktet for mange markaopplevelser både på sykkel, ski og til fots. Noen utendørs treningsapparater, en varmestue ikke åpen for alle og noen terrengsykkelelementer i selve parken.
Terrengsykkel arrangement.
Fint sted for utendørstrening og terrengsykling.
Fantastisk utgangspunkt for en tur i marka
Utelivet er ikke for meg.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Langsetløkka.

Grefsen turgåing

åpningstider, plassering. Kjelsås grefsen sportsklubber kart bykart, satellitt visning. Langsetløkka adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Langsetløkka. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Langsetløkka med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler