facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lanternen AS

Lanternen AS

Info

Velkommen til Lanternen – tilbudet for deg som vil oppleve et lite stykke kyst-Norge på nært hold. - See more at: http://www.lanternen.no/#sthash.GjyvESRh.dpuf

Adresse: 6070 Tjørvåg, More Og Romsdal, Norway
By: Tjørvåg
Postnummer: 6070


åpningstider

Mandag: 13:00 - 19:30
Tirsdag: 13:00 - 19:30
Onsdag: 13:00 - 19:30
Torsdag: 12:00 - 19:30
Fredag: 13:00 - 19:30
Lørdag: 13:00 - 19:30
Søndag: 12:00 - 19:30


relaterte søk: lanternen åpningstider, båt til lanternen, lanternen meny, lanternen hamresanden, lanternen skudeneshavn, lanternen hytte, lanternen kragerø, lanternen selskap
Anmeldelser
Her serveres god hjemmelaget mat på dagens meny. Prisen er det ingenting å utsette på, ei heller størrelsene på porsjonene. Antallet lokale som spiser her, spesielt på helg og helligdager hvor det som oftest er full trøkk fra åpning til stengetid, reflekterer omdømmet til stedet. Lanternen har også både camping og hytteutleie til svært hyggelige priser. Kåre yter topp service, og det er ikke uten grunn jeg kommer tilbake hit år etter år.
Nydeleg mat Rask servering Hyggelige servitørerService: 5/5
Elendig mat, hadde nesten ingenting av d som stod på menyen. Ventet lenge før maten kom... Det var dårlig renhold. Tette toalett .. Har vært der flere ganger tidligere og en helt annen kvalitet da... blir nok ikke flere besøk dit ... god sommer.
Verdens beste kro maten her e så god og så fin belligenhet, anbefales på det høyeste
Veldig hyggelig betjening. Billig overnatting med vogn. Rimelig middag. God mat og store porsjoner. Bare tre stjerner fordi dette ikke er en vanlig campingplass, men et greit utgangpunkt for å utforske fugleøya Runde og tettsted Fosnavåg. Totalvurderingen er at alt dette kan anbefales .
En ekstra stjerne for utsikten og beliggenheten. Det er fin sunnmørsk utsikt i alle retninger. I vinterhalvåret er det ganske interessant hvordan lyset farger fjellene ved soloppgang og -nedgang. Hyttene er helt standard. Det kan være lurt å spørre om varmen kan settes på litt i forveien i den kalde årstiden. WiFi nett er tilgjengelig.
De beklagde seg for lang ventetid, men jeg syntes ventetiden var langt innenfor rimelighetens tid. Hyggelig personale, mye korona-tiltak på stedet. Hadde en bacon cheese burger som var helt ok, god pommes frites.
Helt okay hytter, har et behov for renovering og det merkes godt at de er ofte i bruk av sesongarbeidere. Ligger mye tomme ølbokser slengt rundt som også trekker ned. Ellers gir personalet god service!Rom: 2/5
De leverer store porsjoner..! Potetball er blandt de beste! Hyggelig og smilende betjening!Service: 5/5
Ga beskjed en dag i forveien om at vi var en stor gruppe som kom for å spise raspeballer, men når vi kom var det kun seks halve porsjoner igjen. Tok veldig lang tid å få mat, så til slutt ga vi opp og gikk. Kommer nok ikke tilbake her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler