facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LAPP Miltronic NOR

LAPP Miltronic NOR

Info

Miltronic er markedsledende innen fleksible spesialkabler og tilbehør til kabler av beste kvalitet. Hos oss får du høy teknisk kompetanse og kvalifisert rådgivning til dine prosjekter.

Historie

Miltronic - Lapp Norge - Markedsleder innen kabler, spesialkabler og kabeltilbehør i Norge. Vi tilbyr et av markedets bredeste utvalg av kabel, spesialkabel, kabeltilbehør og elektriske komponenter av høyeste kvalitet. Hos oss får du høy teknisk kompetanse og kvalifisert rådgivning til dine prosjekter.

Miltronic leverer blant annet kabler og tilbehør til Norsk industri, olje og gass, infrastruktur, bygg og anlegg, næringsmiddelindustrien, solkraft, vindkraft, elbil, og robotteknikk.

Miltronic ble grunnlagt i 1968 og er i dag markedsledende innen fleksible spesialkabler og kabeltilbehør i Norge. Vi har 26 ansatte og omsetter for ca. 100 millioner kroner.

Vi leverer kjente merkenavn som ÖLFLEX kabler, SKINTOP nipler, FLEXIMARK tverrfaglig merkesystem, EPIC Industrikontakter, ETHERLINE til industrielt Ethernet/Profinet, HITRONIC fiberoptiske kabler, UNITRONIC data kommunikasjonssystemer, KABELSCHLEPP kabelkjeder, samt slanger og slangebeskyttelse fra REIKU og KOPEX.

Miltronic har i alle år hatt fokus på produkter av høyeste kvalitet, teknisk innovasjon og utvikling i takt med bransjen. Vi sørger for at våre medarbeidere alltid er oppdatert og forblir de beste i bransjen innen våre fagfelt. Derfor bruker vi store ressurser på opplæring og videreutdanning av medarbeidere for å imøtekomme både dagens og morgendagens krav.

Vi har et stort lager i Drammen med effektiv distribusjon til våre kunder i hele Norge. Dette sikrer deg rask levering på det du trenger.

Miltronic er sertifisert etter kvalitetsstandarden NS-EN ISO 9001:2015 og miljøstandarden NS-EN ISO 14001:2004. Vi har også prekvalifisering fra Achilles og TransQ som leverandør til henholdsvis oljebransjen og transportsektoren.

Vi er en del av Lapp Group, verdensledende leverandør av fleksible kabler, nipler og kabeltilbehør av høyeste kvalitet. Lapp Group lagerfører over 40 000 standardartikler og har en omsetning på mer enn 7 mrd NOK. Derfor er vi sikre på at vi gir deg Peace-of-Mind og trygghet der du er.

Hos oss får du kvalifisert rådgiving for å finne frem til de mest egnede løsningene til ditt bruk. Ring oss gjerne for en prat om hvordan vi kan løse dine utfordringer i fellesskap.

Telefon: 32 26 13 00



"LAPP Norway AS er markedsledende innen fleksible spesialkabler og tilbehør til kabler av beste kvalitet. Hos oss får du høy teknisk kompetanse og kvalifisert rådgivning til dine prosjekter. Vi tilbyr kabler og kabelløsninger til de fleste markeder og utvikler spesialkabler til dine spesifikasjoner."
Adresse: Eikveien 11, 3036 Drammen, Norway
Telefonnummer: +47 32 26 13 00
By: Drammen
Rute: Eikveien 11
Postnummer: 3036


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: LAPP cables, Ölflex kabel, Kabelvelger, SKINTOP, Lapp POWERLOCK
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon LAPP Miltronic NOR.

Drammen ındustribedrift

åpningstider, plassering. Eikveien 11 drammen ıngeniørarbeid kart bykart, satellitt visning. LAPP Miltronic NOR adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på LAPP Miltronic NOR. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om LAPP Miltronic NOR med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Nordisk Vannteknikk Nordisk Vannteknikk 84 meter Proffe folk som kan anbefales på det sterkeste.
dormakaba Norge dormakaba Norge 539 meter Bestiller nøkler . Disse blir sendt til en avdeling i Bergen selv om i bestillingen e...
ProffKampanje.no ProffKampanje.no 772 meter Fredagskampanjer hver fredag på proffprodukter! Alltid gode priser.
Austin Norge AS Austin Norge AS 857 meter Kjempe bra produkter og flinke folk
Beslagteknikk as Beslagteknikk as 934 meter Meget god service og hyggelig folk
NTI NTI 1 km Nøyaktig på jobben.
KIS KOMPETANSE AS KIS KOMPETANSE AS 1 km Kanon bra hyggelig lærer. Får den hjelpen man trenger om man ikke forstår. 10/10 fra ...
ProCab AS ProCab AS 1 km Procab AS ble stiftet 1. mai 2000 med formål om å etablere seg i det norske elektroma...
Global Control Center Design Global Control Center Design 1 km Global Control Center Design
Drammen Sveiseservice As Drammen Sveiseservice As 2 km Jeg brukte Drammen Sveiseservice til en mindre sveisejobb hjemme. Var svært fornøyd, ...
Scandia Maskin AS Scandia Maskin AS 2 km Oversatt av Google Vet ikke noe, men kjør i nærheten av stedet hver dag og det er nok...
Vinn Industri Drammen A/S Vinn Industri Drammen A/S 2 km En flott bedrift!
Norsk Gummi As Norsk Gummi As 2 km Oversatt av Google Et bra sted for fisk. Original Dobre miejsce na ryby.
Finn Tek AS Finn Tek AS 3 km HUSK AT DE HAR FLYTTET!!! 10.01.2019 Veldig bra når du trenger hydraulikk slenger ell...
Drammen Yard As Drammen Yard As 3 km Trivelige karer.
Ingeniør Ivar Pettersen As Ingeniør Ivar Pettersen As 4 km Ren svindel. Spammer ut regninger på ting du aldri har bestilt eller har peiling på e...
Teknisk Produksjon AS Teknisk Produksjon AS 4 km Bra produksjons firma med omtrent perfekte utfall av varene men kunne vært bedre syst...
Prysmian Group Norge / Draka Norsk Kabel Prysmian Group Norge / Draka Norsk Kabel 4 km Draka kabel er mitt andre hjem !
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler