facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Larvik-Hirtshals

Adresse: 3263 Larvik, Norway
Telefonnummer: 92014046
By: Larvik
Postnummer: 3263



relaterte søk: Color Line Hirtshals, Color Line Hirtshals-Larvik, Color Line Hirtshals-Kristiansand, Hirtshals Larvik rutetider, Ferge Larvik-Hirtshals, Color Line SuperSpeed, SuperSpeed Larvik, Fjordline Hirtshals
Anmeldelser
Kjempefin båt. Kjempe god mat på buffeen Godt utvalg. Flott taxfree
Utrolig dårlig at man ikke kan sitte i bilen under overfarten.
Alltid hyggelig betjening i billettluken å på båten. Er ganske varierende kvalitet på maten på buffeen, men denne gangen var det veldig bra kunne ønske meg bedre utvalg av mat og pålegg i taxfree, men det er jo bare en bagatell
Rask og grei måte å komme seg til DK på. Flott bufe på hjemreisen. Merkelig at de var utsolgt for skråtobakk både på ut og hjemreise. Enda dette ble nevn for betjeningen ved utreise. Spilte forsåvidt ingen rolle da det var billigere i DK. Men tapt omsetning for selskapet.
Fin og moderne båt. Litt kjipt at man MÅ gå igjennom parfyme avd i tax free butikken for og komme til de andre varene. Kjempe godt utvalg i buffeten i Catch me if you can.
God mat på buffeten! Det var altfor kaldt i båten, folk gikk rundt med yttertøy!
VERDENS BESTE BÅT, stefaren min har jobbet der i snart 7 år så vi har fått gratis billetter til superspeed, så jeg har vært på superspeed rundt 10 ganger, maten er veldig og og service og selve båten er veldig fin.
Hurtig tur til Danmark for å besøke familien. Superspeed. God mat og drikke, kan anbefale buffé, ellers har de også kantine, kiosk og taxfree.
Super Speed som går fra Larvik til Hirtshals. Flott båt som tar deg på 3.45 timer over kjølen. Flott buffé, og hyggelig betjening.
Veldig fin båt med god mat og tax free butikk. Og de har et barneshow som dessverre opplyses om alt for kort tid før. Og lekekroken er kun for barn mellom 3 og 7 år. Det blir kjedelig for de barna som er litt større. Pluss for at flere av sitteområdene har plassreservasjon.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Larvik-Hirtshals.

Larvik lokal bedrift

åpningstider, plassering. Larvik-Hirtshals adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Larvik-Hirtshals. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Larvik-Hirtshals med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler