facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Larvik smådyrklinikk

Larvik smådyrklinikk

Info

Hos oss på Larvik smådyrklinikk står ditt dyr i fokus, og vi gjør det vi kan for at dyret ditt skal få en god opplevelse og riktig behandling!

Adresse: Gloppeskogen 20A og B, 3260 Larvik, Norway
Telefonnummer: 33135000
By: Larvik
Rute: Gloppeskogen 20A og B
Postnummer: 3260


åpningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: larvik smådyrklinikk priser, larvik dyreklinikk, veterinærvakt larvik, dyrlegevakt larvik, døgnåpen dyrlege larvik, veterinær sandefjord, a vet larvik, veterinær stavern
Nærliggende lignende selskaper
EMPET Larvik Dyreklinikk EMPET Larvik Dyreklinikk 606 meter Empet har dyktige veterinærer og veldig god kundeservice! De gjør det lille ekstra, a...
A-Vet Mini Dyreklinikken Larvik A-Vet Mini Dyreklinikken Larvik 705 meter Har en cobberdog som har hatt litt for mye ørevoks. Veterinæren på A-vet løste det på...
Equina Equina 2 km Ambulerende hestepraksis i Vestfold og Telemark Veterinærkiropraktor Videreutdannels...
Hansons Dyreklinikk As Hansons Dyreklinikk As 3 km Veldig hyggelig, dyktig og hjelpsomt personale. Vi har en leonberger/schæfer blanding...
Anmeldelser
Dessverre gikk hunden vår over regnbue broen, personalet manglet dessverre empati. vi var i sorg da vi forlot rommet. det var veldig viktig for personal å betale regningen først, ikke følelsen av tristhet som vi har.
Veldig hyggelig, dyktig og hjelpsomt personale. Vi har en leonberger/schæfer blanding som har vært fryktelig redd for dyrlege i flere år. Her er de tålmodige, og tar seg utrolig godt av frøkna vår. Til den grad at hun ikke lenger er redd, her om dagen fikk hun både akupunktur og sprøyte uten problemer. Det er første gang på så lenge jeg kan huske. De tar også imot småfugler, vi fant en som ikke beveget seg og tok den med. De tok imot fuglen og tok vare på den for å se om den ville komme seg. Vi kunne ikke vært mer fornøyd og takknemlig for jobben de har gjort og gjør!
Veldig hyggelige og dyktige. Ærlige om de mener noe er unødvendig å ta av prøver osv. Ofte ledig time på kort varsel
Her tar de vare på de små fra start til slutt. Var der på flere sjekker, og kan ikke annet enn å skryte av de som jobber der. Veldig flinke ansatte, som tar hensyn til at folk er forskjellige når det gjelder å ta farvel med de små. Føler deg hørt og sett på en tid hvor det trengs.
Helt fantastisk service. De bryr seg virkelig om dyra de får inn. Hadde en veldig nervøs hund inn for operasjon. Slapp bur og var på et eget rom hvor hun fikk masse oppmerksomhet fra de ansatte. Fikk se bilder i etterkant av at hun hadde kost seg.
Ekstremt ineffektivt, uprofesjonelt og kostbart da jeg var der for behandling av ørebet. på hund. Heller ikke greit å få time hos en ny dyrlege der uten å bli forespurt om dette. Har tidligere hatt ett par greie erfaringer der.
Dem svina her er useriøse hele gjengen!! Jeg har en engstaff som har sliti med det ene og det andre i alle år og hatt han på denne dyreklinikken her og aldri fått den hjelpen jeg trenger, dem har bare gjort svindel og bedrag!! Jeg hadde engstaffen min på smådyrsklinikken ute på gloppeskogen og der hjalp de han med problemene sine første dagen, helt utrolig! Jeg har så lyst til å gå videre med denne saken her for bikkja mi har faktisk lidt i mange år, jeg kjenner jeg blir forbanna, skuffet og lei meg !!! Faen ta deg hanson med liten h!!
Valpen vår fikk fjernet to melketenner i dag, og måtte ha full narkose. Mitt inntrykk er at det var profesjonelle folk på klinikken. Også flinke til å ta hensyn til covid-smitte.
Fikk sterilisert en katten vår som diet kattunger på det aktuelle tidspunktet. Det endte med komplikasjoner som veterinæren skulle rette opp i. Det klarte hun ikke og det ble feil igjen. Hun laget et hulrom i buken som fylte seg opp med melk. Dette førte til 5 uker med bekymringer for oss og mye smerter for pusekatten.Hun hadde en klump på magen på størrelse med en pære. Alle kan gjøre feil, men klinikken var ikke villig til å ta ansvar for dette. Gå heller til annen dyreklinikk som ordnet opp i vår sak. Hos Pål Hanson jobber unge veterinærer uten oppfølging, noe som visstnok er helt uforsvarlig.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler