facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lascentrum Norge As

Lascentrum Norge As

Info

Lascentrum Norge As er et datterselskap av Lascentrum i Nederland, vi er også importør av Ceweld produkter fra Certilas

Historie

Om moderselskapet :
"Lascentrum Ridderkerk har vært etablert siden 1988 og importerer et komplett spekter av sveiseelektroder, fuge elektroder, gass sveising og skjærings utstyr, sveise tepper, sikkerhetsprodukter og tilbehør. Vi valgte den beste kvaliteten på produktene som selges til meget konkurransedyktige priser. Du kan finne det komplette utvalg av disse produktene med bilder på våre nettsider. Vi har også startet med merkevaret Lascentrum på sveise elektrode programmet for de mest solgte typene, som AWS E-6013, E7016 (dobbel belagt), E-7018 og E-7024.
Hyundai tilsett er av høyeste kvalitet og har alle godkjenninger som, ABS, BV, DNV, LR, GL og TUV. Vi leverer hele spekteret av Rørtråder, massivtråder og et bredt spekter av sveiseelektroder fra lager til meget konkurransedyktige priser."

Om Certilas :
"Certilas ble grunnlagt av Peter Gerritsen i løpet av våren 1993. Han starter salg av spesielle elektroder fra Metallogen Tyskland hovedsakelig for vedlikehold og reparasjon, de første tre årene fra hjemmet, mangel på lagringsplass for sveise tilsett tvang Certilas å flytte til en forretningseiendom på Stieltjesweg i Arnhem, Nederland.
Markedet viste en økende etterspørsel etter vedlikehold og reparasjon av maskiner. For å oppfylle dette kravet, ble Certilas teknisk service etablert i 2001. Dette førte til at selskapet måtte flytte til sin nåværende plassering i byen Elst (Nederland). Her bygger de det voksende Certilas navnet videre. Dette ble oppnådd ved hjelp av to forskjellige årsaker: inntektsvekst (på den tiden en økning på 30-50% per år), og inngått samarbeid med , Special Metals (tidligere Inco Alloys) de ble partner i produktgruppen nikkellegeringer og de startet samarbeidet med Drahtzug Stein for markedsføring og salg av sømløse flux-rørtråder (Benelux).
Den logiske følge av utviklingen ble utvidelsen av inne salg. Dette tillot oss å vie mer oppmerksomhet til service, råd og eksport og banet vei for å lansere vårt eget merkevare i 2007: CEWELD ©.
Ved å gjøre dette, skapte vi perfekte forhold for Certilas å leve opp til sin misjon og visjon i daglig praksis: levere varer av høyeste kvalitet under CEWELD ® merket, med den beste service.

Etter å ha skapt et sterkt merkevare navn for seg selv i offshore markedet, ble det besluttet CEWELD © bør ta det neste logiske steg: posisjonere seg som et "A-brand"
Og igjen økte antall kunder og transaksjoner, så vi trengte å ta en nærmere titt på vår intern logistikk. Mot den rådende virksomhetens ånd under den globale økonomiske krisen, besluttet Ceweld å investere i å distribuere bulk artikler ved hjelp av en automatisert lagersystem. Igjen viste Certilas seg å utgjøre en forskjell på grunn av sin innovative karakter.
Det tøffe markedet i 2010 gjorde at styret bestemmer seg for å gjennomgå hele driftssiden i selskapet. Certilas er igjen fokusert på kjernevirksomheten: innovasjoner, høyeste kvalitet, best service. Dette førte til innføring av CEWELD © Velg forhandler formel. Resultatet er et strukturert arbeidsmiljø, slik at vi kan gi enda bedre oppfølgning til våre kunders ønsker og å samarbeide med dem for å finne innovative løsninger for den daglige sveising i praksis.
Testamentert til alt dette er lanseringen høsten 2011 av en svært sofistikert 'App':
Alle sveise beregninger tilgjengelige på din egen smarttelefon for Apple og Android. I tillegg til dette, utviklet Certilas en innovativ og ny gjenlukkbar tinn pakking for sveiseelektroder og tre nye elektroder for offshoremarkedet godkjent ned til -60 º C.

Vår oppgave

Ved hjelp av kunnskap, kvalitet og service med de beste produktene på markedet, bli en foretrukken leverandør til det Norske markedet.

Adresse: Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk
Telefonnummer: 69244141
moc.murtnecsal@egron
By: Ytre Enebakk
Rute: Andersrudveien 1
Postnummer: 1914



relaterte søk: Hyundai sveisetråd
Nærliggende lignende selskaper
Lascentrum Norge As Lascentrum Norge As 0 meter Sveise spesialisten...
Martinsen Gulvavretting As Martinsen Gulvavretting As 405 meter Gulvavretting med flytende avrettingsmasse. Bolighus :Bad ,stue ,kjøkken ,over v arme...
Mitsubishi Electric varmepumper Mitsubishi Electric varmepumper 718 meter Mitsubishi Electric varmepumpe importør Norge, topp produkter og service
Mr Coffee Mr Coffee 722 meter Mr. Coffee har et genialt konsept for levering av kaffeløsninger tilpasset din bedri...
Borthengruppen As Borthengruppen As 4 km Borthen Gruppen driver innen virksomhetene consulting, hyttebygging, boligbygging, ut...
Senco Norge Senco Norge 5 km Våre høykvalitetsprodukter gir håndverkere store valgmuligheter.
Rørleggerfirma Kjelgaard As Rørleggerfirma Kjelgaard As 6 km Meget fint sted å handle. Topp service.Alltid blide og hjelpsomme folk som jobber der...
Våg Post As Våg Post As 6 km Skulle gi 4 av 5 men dere har vært flinke til å tilpasse dere og gjør det veldig bra!...
Oslo Sats, Repro & Montasje A/S Oslo Sats, Repro & Montasje A/S 6 km Oslo Sats, Repro & Montasje A/S
Freebike Norway Adventures Freebike Norway Adventures 9 km Active holiday design. Custom made adventures.
Anmeldelser
Sveise spesialisten...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lascentrum Norge As med offentlig transport


Gran 80 meter
2933
Gran 180 meter
550
Gran 200 meter
2933
550

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler